2000 TL ye kadar kaliteli bir klavye önerisi

ercannsn

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
2000
2000 TL ye kadar kaliteli bir klavye önerisi rica etsem önerebilir misiniz

Direk link atabiliyormuyuz bilmiyorum ama geçenlerde gaming gen den onların distirübütörü olduğu klavyeyi aldım %75 beyaz almıstım gayet hoş aynı zamanda manyetik bir klavye önerebilirim

Direk link atabiliyormuyuz bilmiyorum ama geçenlerde gaming gen den onların distirübütörü olduğu klavyeyi aldım %75 beyaz almıstım gayet hoş aynı zamanda manyetik bir klavye önerebilirim
atılıyor diye biliyorum paylaşanlar oluyor önerirsen sevinirim ya herşeyimi aldım bi klavye kaldı adam akıllı klavye bulamadım

3 farklı rengi var programını chrome üzerinden kontrol ediyorsun. mesela klavyede print tusu yok ben onu home tusuna atadım sürekli ekran resmı aldıgım için bu sekılde değişikliklere de izin veriyor

3 farklı rengi var programını chrome üzerinden kontrol ediyorsun. mesela klavyede print tusu yok ben onu home tusuna atadım sürekli ekran resmı aldıgım için bu sekılde değişikliklere de izin veriyor
numpad önerebileceğin bi klavye var mıdır

numpad önerebileceğin bi klavye var mıdır
Numpad dahil tüm klavye mi istiyorsun ? mekanik mi manyetik mi istiyorsun bunlardan bahsedersen yardımcı olmaya çalışırım

Geri