Neler Yeni

Çözüldü✓ R5 7600 sistem darboğaz yapar mı?

keremmqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kerem
Hocam fortnite bir miktar sorunlu bir oyun diye biliyorum optimizasyon sorunları var. Eğer başka bir oyunda da aynı şey olmuyorsa sıkıntı yok bence. Alt tab atınca cpu kullanımının düşmesi de oyunu alta atınca 15fps ye sabitlemesidir. Normal yani.

7600x apu değil hocam yanlış olmuş sanırım düzeltmiş olayım grafik işlem birimi var ama apu değil.
hocam en başta belirttiğim üzere bütün aaa oyunlarında 100de kullanıyor cpuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcinin hyper threading özelliği devre dışı kalmış biostan bunu açarsan düzelir Şuanda Sanal çekirdeklerin çalışmıyor sadece fiziksel Çekirdeklerin aktif. Hatta şöyle göstereyim Fotoğrafa dikkat edersen anlayacaksın.
Alıntıyı görüntüle
hocam anakartim Asus biosda tam olarak nerde bulabilirim?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
hocam en başta belirttiğim üzere bütün aaa oyunlarında 100de kullanıyor cpuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam anakartim Asus biosda tam olarak nerde bulabilirim?

keremmqs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kerem
İşlemcinin hyper threading özelliği devre dışı kalmış biostan bunu açarsan düzelir Şuanda Sanal çekirdeklerin çalışmıyor sadece fiziksel Çekirdeklerin aktif. Hatta şöyle göstereyim Fotoğrafa dikkat edersen anlayacaksın.
Alıntıyı görüntüle
hocam dediğiniz gibi son bios güncellemesinde turbo game mode diye bir zımbırtı gelmişti bende okumadan etmeden aktif hale getirmiştim meğer onun yüzünden sanal çekirdekler aktif değilmiş kapatınca sorun çözüldü artık 75 80 civarlarında çok teşekkür ederim hem size hem yardımcı olmaya çalışan herkese iyi günler dilerim.

Top Bottom