Arkadaşlar 7800x3D kullanıyorum bu olay daha 1 saat önce başıma geldi daha öncesinde yaşamadım. RDR2 oynarken bilgisayar birden çat diye kapandı ve kendisini yeniden başlattı o sırada anakartta CPU ışığı kırmızı yanıyordu fakat görüntü de geliyordu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hem ışık kayboldu hem tekrardan görüntü geldi. Bunun üstüne Cinebench yükledim ve testi başlatır başlatmaz tekrar aynı olay oldu. Bunun sebebi ne olabilir?
Bir de “amdryzenmasterdriver V29 hizmeti şu hata nedeniyle başlatılamadı: Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.” Böyle bir hata alıyorum olay görüntüleycisinden.
Not : Işık yanmasına rağmen görüntü alıyorum. Ayrıca Amd ryzen master sdk’ı ve chipset’i silip tekrar kurdum ve daha demin cinebench testi yaptım bu sefer böyle bir olay olmadı.
Bir de “amdryzenmasterdriver V29 hizmeti şu hata nedeniyle başlatılamadı: Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.” Böyle bir hata alıyorum olay görüntüleycisinden.
Not : Işık yanmasına rağmen görüntü alıyorum. Ayrıca Amd ryzen master sdk’ı ve chipset’i silip tekrar kurdum ve daha demin cinebench testi yaptım bu sefer böyle bir olay olmadı.