Neler Yeni

Askerlik ile ilgili acil

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mahmut
Arkadaşlar ben şuan 19 yaşındayım 2 kere mezuna kaldım bildiğim kadarıyla 3 yıl askerlik erteleme var yani bu yılda gitmemem lazım ama e devletten mesaj geldi yoklamanizi bu yıl sonuna kadar tamamlanması gerekiyor diye kendiliğinden uzuyordu normalde süre tekrar uzar mı yoksa gidicekmiyim anlamış değilim bilgili olan arkadaşlar varsa lutfen yardımcı olsunlar

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Muhammet Kürkçü
Arkadaşlar ben şuan 19 yaşındayım 2 kere mezuna kaldım bildiğim kadarıyla 3 yıl askerlik erteleme var yani bu yılda gitmemem lazım ama e devletten mesaj geldi yoklamanizi bu yıl sonuna kadar tamamlanması gerekiyor diye kendiliğinden uzuyordu normalde süre tekrar uzar mı yoksa gidicekmiyim anlamış değilim bilgili olan arkadaşlar varsa lutfen yardımcı olsunlar
Askerlik şubesine diploman ile gidip tekrar uzatman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç aklını bulandırma ve fazla düşünüp yanılma direkt en yakın askerlik şubesine git veya ara telefondan.
Eyvallah hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Askerlik şubesine diploman ile gidip tekrar uzatman lazım.
Eyvallah hocam

Hiç aklını bulandırma ve fazla düşünüp yanılma direkt en yakın askerlik şubesine git veya ara telefondan.
E devletin verdiği askerlik subesi numarası hatalı nasıl iştir bu Google da da aynı numara ama

Son düzenleme:

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
veysel
Eyvallah hocam

Eyvallah hocam

E devletin verdiği askerlik subesi numarası hatalı nasıl iştir bu Google da da aynı numara ama
her ilçede askerlik şubesi vardır. Yakınında kesin vardır gidip danışabilirsiniz

Top Bottom