Neler Yeni

İphone 16 Pro Max vs Samsung Galaxy S24 Ultra

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
Arkadaşlar merhaba, telefon almak istiyorum fakat bu ikili arasında kaldım. Bu zamana kadar sadece android telefon kullandım, sizden ricam bu iki telefon arasındaki avantaj ve dezavantajları, önerilerinizi söyler misiniz?

Herkese iyi forumlar diliyorum.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin
Arkadaşlar merhaba, telefon almak istiyorum fakat bu ikili arasında kaldım. Bu zamana kadar sadece android telefon kullandım, sizden ricam bu iki telefon arasındaki avantaj ve dezavantajları, önerilerinizi söyler misiniz?

Herkese iyi forumlar diliyorum.
İOS kapalı bir sistem Android gibi özgür değilsin. Ama daha stabil ve daha uzun ömürlü. 2. El fiyatları Android gibi çakılmıyor. O konuda da altın gibi. Kamera olayı biraz göreceli onu videolar seyrederek ayırt edebilirsin. Ben 2018’den beri İphone 8 Plus kullanıyorum ve halâ taş gibi telefon gerisini sen düşün. Bence en önemli dezavantajı fiyatı ama o da 2. El telefonu satarken sana avantaj oluyor. Gerisi kişisel deneyim ve beklentilere girer. Ben Apple kullanıyorum bundan sonraki telefonumda büyük ihtimal Apple İphone olacak.

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+++++++l

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Kamera konusunda ikisi de gayet başarılı. Sadece android kullandıysan farklı dünyaya adım atıp 16pro max alabilirsin. ( ama bence arada ki fiyat farkına değmeyecek)
S25'i de beklemek mantıklı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom