Neler Yeni

Diş teli fiyatları ne kadar oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Kayseri Erciyes Üniversitesi'nin diş bolumunde muayene oldum. Kadın büyük ihtimal tel takabilirler dedi veya protez. Üst dişte var ayrılma sizde fakülte ortalama ne kadar ücret ister daha önce tecrübesi olan varsa?
16 yaşındayım.

Pukiina

80+ Bronze
Kayseri Erciyes Üniversitesi'nin diş bolumunde muayene oldum. Kadın büyük ihtimal tel takabilirler dedi veya protez. Üst dişte var ayrılma sizde fakülte ortalama ne kadar ücret ister daha önce tecrübesi olan varsa?
16 yaşındayım.
devlette ne kadar oluyor bilmiyorum ama. özelde ben 2023 Ocak ayonda 16 k ya takdırdım. Ekim ayında çıkardılar. Benim teli çıkardıklarından sonra arkadaşım sadece üst çeneye taktırmış 30 k falan almışlar. yine de sormakta fayda var fiyat fark ediyor kurumdan kuruma

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Dostum fiyatlandırmayı ortodontist belirler. Büyük oranda fiyatlar Türkiye genelinde benzerdir. Çok düşük fiyat veren klinikler olabilir ama tavsiye etmem. Öncelikle tel taktıracağın hekimin eski vaka kayıtlarını bir incele. Hastalara ait başlangıç ve bitim fotoğraflarını değerlendir. Her doktor aynı işçiliği çıkartamaz. Fiyatlar çenelerin ve dişlerin pozisyonuna göre yapılır. Şuan bizde başlangıç fiyatı 65bin TL. Bunun 15 bin tlsi peşin kalan tutarı 10 ay vade farksız taksit. Yaşanan değer kaybına göre işlemin bitimde 55 civarına geleceğini düşünebilirsin. Bu fiyatlar ilden ile doktordan doktora farklılık gösterir, en iyisi muayene olarak fiyat ve ödeme planı talep etmen olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,327
Üyeler
163,989
Son üye
alicannsolak
Top Bottom