Neler Yeni

Yardım Xbox Kontrolcümün Bluetooth Bağlantısı Kopuyor

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
9. Nesil kontrolcüm var ama sürekli bağlantısı kesiliyor. Bunun yerine dualsense almak mantıklı mı?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
9. Nesil kontrolcüm var ama sürekli bağlantısı kesiliyor. Bunun yerine dualsense almak mantıklı mı?

Kontrolcünün sağlam olduğuna eminsen bluetooth adaptöründe sorun olabilir. İşletim sisteminiz nedir? Baktığınızda sürücü hatası tarzında bir şey yazıyor mu?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
2 yıldır kullanıyorum daha 1 kere koptuğunu gördüm. Bluetooth alıcısı sıkıntılıdır.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kontrolcünün sağlam olduğuna eminsen bluetooth adaptöründe sorun olabilir. İşletim sisteminiz nedir? Baktığınızda sürücü hatası tarzında bir şey yazıyor mu?
win10. anakartım rog b660f, bluetooth sürücleri vs. güncel. Diğer cihazlarda kopma olmuyor. Araştırdım bu sorunu yaşayıp çözemeyen çok kişi var, xbox sürücüsü kurmak vs. denemediğim şey kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

dualsense'e de alışamam diye korkuyorum hiç uğraşmayıp raikiri mi alsam bilemedim. 9. nesili sadece kablolu kullanabiliyorum şu an

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
win10. anakartım rog b660f, bluetooth sürücleri vs. güncel. Diğer cihazlarda kopma olmuyor. Araştırdım bu sorunu yaşayıp çözemeyen çok kişi var, xbox sürücüsü kurmak vs. denemediğim şey kalmadı

Ben size yakın zamanda başıma gelen ve halletiğim bir sorunu yazayım. Kullandığım işletim sistemi Windows 10 Pro'ydu. Evdeki kediden dolayı tüm ekipmanları kablosuz olarak almaya karar verdim. Gelen fareyi kısmen kullanabildim, klavyeyi ise hiç kullanamadım. Ayrıca kablolu olarak kullandığım 9. Nesil kontrolcüyü de bilgisayara tanıtamadım. Daha sonra Windows 11 Pro'ya geçtim. Şu an hiçbir sorunum yok. Yani işletim sistemi kaynaklı bir hata yaşıyor olma ihtimaliniz var.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben size yakın zamanda başıma gelen ve halletiğim bir sorunu yazayım. Kullandığım işletim sistemi Windows 10 Pro'ydu. Evdeki kediden dolayı tüm ekipmanları kablosuz olarak almaya karar verdim. Gelen fareyi kısmen kullanabildim, klavyeyi ise hiç kullanamadım. Ayrıca kablolu olarak kullandığım 9. Nesil kontrolcüyü de bilgisayara tanıtamadım. Daha sonra Windows 11 Pro'ya geçtim. Şu an hiçbir sorunum yok. Yani işletim sistemi kaynaklı bir hata yaşıyor olma ihtimaliniz var.
win11 e de geçmek istemiyorum. Elimdeki gamepad'i garantiye göndermeye karar verdim, bi baksınlar sorun yoksa kullanırım sorun varsa da wireless adaptör veya rog raikiri almayı düşünüyorum. Şu an bi anlık bile çalışmıyo bluetooth'ta. Pc'den silip yine tanıttım ama olmadı. Eskiden bağlantı kopunca ışık yanıp sönerdi şimdi full yanıyo.
(Dualsense'nin analogları çok kötü yerde onu kullanamam ben)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,554
Üyeler
163,520
Son üye
wellgosh
Top Bottom