Neler Yeni

Yardım Razer BlackShark v2X mikrofon PC'deki tüm sesleri karşıya iletiyor

Emirrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İsmail Emir Karadiz
Adeta Soundpad gibi karşıya iletiyor sesi. Realtek Audio Console'dan aec açınca da ses kalitesi epey düşüyor o yüzden açasım yok ki zaten gene geliyor gelesi varsa
Sizce neden böyle oluyor? Ya kulaklıktan olduğunu sanmıyorum yani kulaklıktan ancak daha çok Anakarttan dolayı olduğunu düşünüyorum sizce ne yapsam geçer, Realtek audio driverları silmek hayli bi zor sümük gibi geri yapışıyor anlayamadım. Bu sorunu bu benzer anakartta yaşayan varsa çözebildi ise lütfen yardımcı olsun.
Anakartım: Gigabyte 560M-H
Jakları ön girişe taktım splitterla birlikte. Arkaya takınca kulaklığın kendisinin çalışası gelmiyor.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
bendede aynı sorun var discordda konuşurken açtığım videodaki ses yüksek ve anlaşılır geliyorsa aynı şekilde arkadaşlarada gidiyor :D

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mert ash
Adeta Soundpad gibi karşıya iletiyor sesi. Realtek Audio Console'dan aec açınca da ses kalitesi epey düşüyor o yüzden açasım yok ki zaten gene geliyor gelesi varsa
Sizce neden böyle oluyor? Ya kulaklıktan olduğunu sanmıyorum yani kulaklıktan ancak daha çok Anakarttan dolayı olduğunu düşünüyorum sizce ne yapsam geçer, Realtek audio driverları silmek hayli bi zor sümük gibi geri yapışıyor anlayamadım. Bu sorunu bu benzer anakartta yaşayan varsa çözebildi ise lütfen yardımcı olsun.
Anakartım: Gigabyte 560M-H
Jakları ön girişe taktım splitterla birlikte. Arkaya takınca kulaklığın kendisinin çalışası gelmiyor.
bendede aynı sorun var discordda konuşurken açtığım videodaki ses yüksek ve anlaşılır geliyorsa aynı şekilde arkadaşlarada gidiyor :D
bassı 0 yapıp ses düzeyini 80e çekin discordda hiçbir ayar yapılı değilken dümdüz kullanıyordum hem ses çok kaliteliydi hem de ses sekmiyordu
birde ekteki kısımdan ayarlayabilirsiniz.
ayrıca ses çarkını son seviyede değil de en yükseğin bi düşüğünde kullanın

Ekler

• resim_2024-12-10_235745937.png
    resim_2024-12-10_235745937.png
    11.7 KB · Hit: 11

Emirrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İsmail Emir Karadiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
napacağız :( benimki direkt soundpad gibi ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

bassı 0 yapıp ses düzeyini 80e çekin discordda hiçbir ayar yapılı değilken dümdüz kullanıyordum hem ses çok kaliteliydi hem de ses sekmiyordu
birde ekteki kısımdan ayarlayabilirsiniz.
ayrıca ses çarkını son seviyede değil de en yükseğin bi düşüğünde kullanın
ses çarkı nedir acaba, ses düzeyi 80 e çeksem bile soundpad gibi :D oyunlarda da vc kullandığımda direkt gidiyor adamlara resmen

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mert ash
napacağız :( benimki direkt soundpad gibi ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses çarkı nedir acaba, ses düzeyi 80 e çeksem bile soundpad gibi :D oyunlarda da vc kullandığımda direkt gidiyor adamlara resmen
kulaklığın sol tarafındaki ses ayarlama zımbırtısı var ya hocam her neyse adı onu en yükseğin biraz altında kullanın

Top Bottom