Aile arabası olarak mı?Merhaba, 400-500 arasında alınabilecek araç önerileriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler.
Aile arabası olarak kullanırız eğer alırsak, araç kullanmayı yeni öğrendim. Dizel araçla öğrendim, yine öyle devam etmek isterim ama farketmez. Sedan araç olursa iyi olur, teşekkürler.Aile arabası olarak mı?
HB Mi ?
Sedan mı?
Benzin-Dizel takıntınız var mı?
Biraz daha detay verirseniz daha iyi olur
Hocam yeni araç kullanmayı öğrendiğinizi varsayarsak.Aile arabası olarak kullanırız eğer alırsak, araç kullanmayı yeni öğrendim. Dizel araçla öğrendim, yine öyle devam etmek isterim ama farketmez. Sedan araç olursa iyi olur, teşekkürler.
Çok teşekkür ederim hocam, emek vermişsin.Hocam yeni araç kullanmayı öğrendiğinizi varsayarsak.
Benim önerim toyota corolla olur. 2008-2011 modellerini bulabilirsin o fiyata . Az yakar, sanayiye yolunu düşürmez yağını koy gitsin misali, bu modellerin motorları çok sağlam keza performansı da klasik bir japon 0-100 yapmayacaksınız sonuçta. 1.4D güzeldir üzmez.
Cruze yazan arkadaşınki de bir seçenek ama cruze hantal ve arızası çok olan bir araç.
Ford Focus bakabilirsiniz mk2 veya 2.5 iyi gider motoru biraz sesli sadece çok sıkıntısı yoktur bildiğim kadarıyla. Yol tutuşu çok iyidir. direksiyonu kemiklidir virajın keyfini iliklerinize kadar alırsınız.
ww grubundan uzak durun bence bu fiyat aralığında hem kroniği çok hem de yorgun araçlara denk gelebilirsiniz.
Eğer b segmenti kullanacağım derseniz
Kesin önerim FİESTA Yol tutuşu mükemmeldir c segmenti araçları bile tokatlar. az yakar direksiyonu çok iyidir virajda keyif verir. Segmenti olan araçlardan biraz daha küçük bir arka koltuk diz mesafesi var sadece.
Aklıma gelen araçlar bunlar hocam aklında araçlar varsa söylersen yorum yapmaya çalışırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkçem a (-1) olmuş yazarken kusuruma bakma
Hocam gözünü seveyim 1.4 polo nasıl sorunsuz araçlar.Vw grubunda bu fiyatlara 1.4 Polo ve ibizalar var sorunsuz ama atmosferik motorlar.
Kroniği olan bir araçHocam gözünü seveyim 1.4 polo nasıl sorunsuz araçlar.
Yağ yakma var.
Soğutma sistemi problemi var.
EGR valfi problemi var.
Salıncaklar sıkıntılı.
O bütçelerde ww grubundan uzak durulmalı. Sanayi dostudur kendisi. Ha derse ben ww seviyorum masrafı da önemli değil söyleyecek kelime yok sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz ama sorunsuz demek büyük bir hata olur.
(Eski bir kullanıcısı olarak söylüyorum)
İlk olarak EGR yok araçta. Bu modelde 3 farklı arabaya bindim yağ yakmaya hiç rastlamadım.Hocam gözünü seveyim 1.4 polo nasıl sorunsuz araçlar.
Yağ yakma var.
Soğutma sistemi problemi var.
EGR valfi problemi var.
Salıncaklar sıkıntılı.
O bütçelerde ww grubundan uzak durulmalı. Sanayi dostudur kendisi. Ha derse ben ww seviyorum masrafı da önemli değil söyleyecek kelime yok sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz ama sorunsuz demek büyük bir hata olur.
(Eski bir kullanıcısı olarak söylüyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kroniği olan bir araç
bu paralara japon ve kore dışında araç alınmaz iyi baş ağrıtır. civic, corolla, accent gibi araçlara bakabilirsiniz. ve kesinlikle dizel almanızı önermem ki enjektör turbodan kafayı yersiniz benzinli araç her türlü daha masrafsız.Merhaba, 400-500 arasında alınabilecek araç önerileriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler.
Hocam egr nasıl yok. Benim bildiğim egr neredeyse tüm dizel ve benzinli araçlarda var olan bir şey ama bir de sizden dinleyelim işin aslınıİlk olarak EGR yok araçta. Bu modelde 3 farklı arabaya bindim yağ yakmaya hiç rastlamadım.
İbiza var şuan araç 185000 de 3 senedir bizde bir kere devirdaim seti değişti.