Mahmut Yılmaz
80+ Silver
muzlu pijama tarihin en kötü fener forması (en sevdiğim takım fenerbahçe)
(Üstünlük göstergesi)
Yani kanki kıza yaranmak gibi bi amacım niye olsun? Kıza yaransam elime ne geçecek? O komik bişey yazdı bende sakalasmaya devam ettim,yaranmalik bi durum yok,o kadar kuduruk bi kitlesinizki laf atmamama rağmen bu tepkiyi alıyorumkiza yaranican diye bos yorum atma kanka hadi baska konuya
Kardeşim konu ile alakasız söylüyorum boş ver nasıl ayrı **?boş ver ayrı
Yala yala.Yani kanki kıza yaranmak gibi bi amacım niye olsun? Kıza yaransam elime ne geçecek? O komik bişey yazdı bende sakalasmaya devam ettim,yaranmalik bi durum yok,o kadar kuduruk bi kitlesinizki laf atmamama rağmen bu tepkiyi alıyorum
Tamamdır anlıyorum seniKardeşim konu ile alakasız söylüyorum boş ver nasıl ayrı **?
Yala yala.
bi tık sinirlenmişsin sanki mosmor olmussunKardeşim konu ile alakasız söylüyorum boş ver nasıl ayrı **?
Yala yala.
Niye sinirleneyim genç adam takım bile tutmuyorumbi tık sinirlenmişsin sanki mosmor olmussun
la sus yazma banaYani kanki kıza yaranmak gibi bi amacım niye olsun? Kıza yaransam elime ne geçecek? O komik bişey yazdı bende sakalasmaya devam ettim,yaranmalik bi durum yok,o kadar kuduruk bi kitlesinizki laf atmamama rağmen bu tepkiyi alıyorum
Engellendin kardeşim Allah'ın ağlak fenerlisiyle uğraşacak vaktim yokla sus yazma bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
coluk cocuk dolusmus foruma kuduruk muduruk alirim ayagimin altina
hey hey cek elini omzumdan ufaklik lisen başladı hadi dersineEngellendin kardeşim Allah'ın ağlak fenerlisiyle uğraşacak vaktim yok