Neler Yeni

AÖL'den mezun olan askerlik tecil ettirebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Özgür Doruk Korkmaz
Merhaba arkadaşlar, internetten araştırdığımda karışık bilgiler var. Buraya sormam daha yararlı olacağını düşündüğüm için buraya soruyorum. Açık öğretim lisesinden mezun oldum, 19 yaşındayım. Asker tecili yaptırabilir miyim?

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Serkan
Mezun olduysanız ve şu anda herhangi bir okul okumuyorsanız çok fazla tecil ettiremezsin

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Selim
Merhaba arkadaşlar, internetten araştırdığımda karışık bilgiler var. Buraya sormam daha yararlı olacağını düşündüğüm için buraya soruyorum. Açık öğretim lisesinden mezun oldum, 19 yaşındayım. Asker tecili yaptırabilir miyim?
Ettirirsin ama uzun sürmez bu yüzden 4 yıllık AÖF filan başvurun sinavlara girmenize gerek yok 6 ayda bir harç parasını ödeyin yeterli uzun süre tecil alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Özgür Doruk Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ettirirsin ama uzun sürmez bu yüzden 4 yıllık AÖF filan başvurun sinavlara girmenize gerek yok 6 ayda bir harç parasını ödeyin yeterli uzun süre tecil alırsın
tahmini 1 ya da 2 yıl sürerse yeterli bana sürebilir mi okdr bilgin var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıl ettirebilirsin
açık üniversite kazanırsan bölüme göre 9 yıl tecil edebilirsin benim 8 yıl 11 ay tecilim var
hocam yanlış anlama kesin bilgi mi herkes farklı bi şey diyor internetten baktığımda da karışık bilgiler var da ondan soruyorum

The Semih

80+ Gold
9 yıl üniversite mi okucan :D

2 yıl dostum AÖL mezunuyum
yanlışlıkla 4 yıllık bölüm kazandım napam :ROFLMAO:
Ekran görüntüsü_11-12-2024_193348_www.turkiye.gov.tr.jpeg

tahmini 1 ya da 2 yıl sürerse yeterli bana sürebilir mi okdr bilgin var mı?

hocam yanlış anlama kesin bilgi mi herkes farklı bi şey diyor internetten baktığımda da karışık bilgiler var da ondan soruyorum
2 yıl ettirebilirsin bu kadar kimsenin dediğine bakma
Git kışlaya de askerlik tecil ettircem yönlendirecekler evrak fln doldurucan sonra imza gerekecek benimkini albay imzaladı
Üniversite kazanırsan hemen gel erteleyelim dedi okuldan atılırsın fln :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Özgür Doruk Korkmaz
yanlışlıkla 4 yıllık bölüm kazandım napam :ROFLMAO:
Alıntıyı görüntüle

2 yıl ettirebilirsin bu kadar kimsenin dediğine bakma
Git kışlaya de askerlik tecil ettircem yönlendirecekler evrak fln doldurucan sonra imza gerekecek benimkini albay imzaladı
Üniversite kazanırsan hemen gel erteleyelim dedi okuldan atılırsın fln :ROFLMAO:
teşekkürler bilgi için bi hata ettim onun sorunlarını yaşıyorum şuan ondan dolayı soruyorum kesin olsun diye teşekkürler bilgiler için iyi akşamlar

Sebastian Szymanski

80+ Silver
2 yıllık ettirebilirsin, YKS ye hazırlanıyorum bugün gittim tecil ettirmek için lise mezuniyet belgemi verdim öğle arası olduğu için belgeyi aldı numaramı istedi biz hallederiz dedi güvenlikteki abi eve geldim 2 yıl ertelenmiş.

Top Bottom