N neptün yüksel Cezalı 80+ Bronze Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 972 Reaksiyon skoru 693 19 Haziran 2023 #14 shiedabro yazmış: e devlette 6 ay içinde başvuru yapmam gerektiği yazıyo arkadaşlara sordum yapmazsam ne olur asker kaçağı gözükürsün diyorlar Devamı için tıklayın... Ben yapmadım. Otomatik uzattı. Bir kere de polis çevirdi o kadar. Başka bir şey olmadı.
shiedabro yazmış: e devlette 6 ay içinde başvuru yapmam gerektiği yazıyo arkadaşlara sordum yapmazsam ne olur asker kaçağı gözükürsün diyorlar Devamı için tıklayın... Ben yapmadım. Otomatik uzattı. Bir kere de polis çevirdi o kadar. Başka bir şey olmadı.
Connex 80+ Bronze Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1,976 Reaksiyon skoru 431 19 Haziran 2023 #15 shiedabro yazmış: Merhabalar 2004 doğumluyum 19 yaşındayım şu an açık lisedeyim seneye üniversite okumayı planlıyorum bu senede dershaneye yazılıp sıkıçalışmayı düşünüyorum askerliğimi tecil ettirebilir miyim e devlet üzerinde yoklamaya son 6 ay 15 gün yazıyordu Devamı için tıklayın... Bende 2004 luyum meslek lisesi okudugum için 6 sene tecil ettiricem
shiedabro yazmış: Merhabalar 2004 doğumluyum 19 yaşındayım şu an açık lisedeyim seneye üniversite okumayı planlıyorum bu senede dershaneye yazılıp sıkıçalışmayı düşünüyorum askerliğimi tecil ettirebilir miyim e devlet üzerinde yoklamaya son 6 ay 15 gün yazıyordu Devamı için tıklayın... Bende 2004 luyum meslek lisesi okudugum için 6 sene tecil ettiricem
k0nst4nz 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 6,571 Reaksiyon skoru 3,636 19 Haziran 2023 #16 ben mezuna kalmadan girdim 2032ye kadar tecil görünüyo ama okul bitince düşüyo diyolar düşmese de bozdurup hemen gidicem ben mesleğe atılmak için
ben mezuna kalmadan girdim 2032ye kadar tecil görünüyo ama okul bitince düşüyo diyolar düşmese de bozdurup hemen gidicem ben mesleğe atılmak için
M murat611 80+ Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 498 Reaksiyon skoru 131 20 Haziran 2023 #17 HamsiKraker yazmış: sadece tecil ettirmek istediğinizi söylemeniz yetiyor mu ? Devamı için tıklayın... evet subeye gıdıyorsun ben askerlıgımı tecıl ettırmek ıstıyorum dıyorsun yardımcı oluyorlar
HamsiKraker yazmış: sadece tecil ettirmek istediğinizi söylemeniz yetiyor mu ? Devamı için tıklayın... evet subeye gıdıyorsun ben askerlıgımı tecıl ettırmek ıstıyorum dıyorsun yardımcı oluyorlar