Neler Yeni

Yardım Hangi Termal Macunu önerirsiniz ?

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Erhan Akçay
İşlemci 5600 galiba , macun olarak mx6 tavsiye ederim . Mx 6 dan sonra Aeronaut serisi de 5600 için yeterli olur. Ama ilk tercih mx 6 olabilir.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci 5600 galiba , macun olarak mx6 tavsiye ederim . Mx 6 dan sonra Aeronaut serisi de 5600 için yeterli olur. Ama ilk tercih mx 6 olabilir.
Uzun sürede performans kaybı olmaz değil mi ? Mx-4 kullanıyorum performans kaybından dolayı sürekli değişmem gerekiyor macun bitti bu sebepten

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Erhan Akçay
Uzun sürede performans kaybı olmaz değil mi ? Mx-4 kullanıyorum performans kaybından dolayı sürekli değişmem gerekiyor macun bitti bu sebepten
Mx 6 da o sıkntı yok daha verimli uzun kullanma var. Mx 4 bazı parçalarda çabuk kaybolma sıkntısı yaratabiliyor. Gerçi ben mesela sık değiştirdim den sıkntı olmuyordu mx 4 te.

Fakat uzun süre değiştirmeyen kişiler için mx4 azcık sıkntı yaratabilir . Onun için ilk tercih mx 6 olabilir dedim .

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık
Mx 6 da o sıkntı yok daha verimli uzun kullanma var. Mx 4 bazı parçalarda çabuk kaybolma sıkntısı yaratabiliyor. Gerçi ben mesela sık değiştirdim den sıkntı olmuyordu mx 4 te.

Fakat uzun süre değiştirmeyen kişiler için mx4 azcık sıkntı yaratabilir . Onun için ilk tercih mx 6 olabilir dedim .
Hydronaut dan daha mı iyidir o zaman

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Sercan GÖKALP

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık
5600 e ne sürdüğün aşırı önemli değil zaten çok ısınmıyor ama ben thermal grizzly kyronaut macun ile kullandım 50 derecelerde falan seyrediyordu oyunlarda ama biraz pahalıdır kendisi
MX6 alıp geçiyorum o zaman

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Erhan Akçay
Hydronaut dan daha mı iyidir o zaman
5600 için söylediğim 2 macunda yeterli diğer modeli kullanmadım. Mx 6 alabilirsiniz. İyi bir kule tipi hava soğutma ile 5600 çok ısınacak bir işlemci değil zaten.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ali Tarık
5600 için söylediğim 2 macunda yeterli diğer modeli kullanmadım. Mx 6 alabilirsiniz. İyi bir kule tipi hava soğutma ile 5600 çok ısınacak bir işlemci değil zaten.
Stok haliyle evet ısınmıyor ama oc ile kullanıyorum tam yükte 72 dereceye çıkıyor kule tipi kullandığım halde

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Erhan Akçay
Stok haliyle evet ısınmıyor ama oc ile kullanıyorum tam yükte 72 dereceye çıkıyor kule tipi kullandığım halde
Oc lu hali ile 72 iyi bir değer yüksek sayılmaz. Birde Mx 6 veya kyronaut macun ile denersiniz bir kaç derece daha oynar düşme eğiliminde.

Thermal grizzly de kyronaut aeronauttan daha iyi . Ya onu ya mx 6 yı alıp bir deneyin. Madem oc lu kullanıyormuşsunuz. Aeronaut u eleyin o zaman.

Fatihmy8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih Yalçınkaya
Thermalright tf7 bu macunu kullanıyorum kule tipi soğutucu aldığımda içinden çıkmıştı kaliteli olduğu için düzenli olarak kullaniyorum

Top Bottom