Neler Yeni

Corsair iCUE H150i Elite LCD XT Soğutucumu kaça satmalıyım

Panorama 360 aio bu. Jumbum da var ama çok pahalı ve geç teslimat yapıyorlar. 20.000₺ :')
20k mı 😅
Parası da iyiyimiş ve evet jumbum teslimat 1 ay sürüyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,560
İsim
Hacı
Sen 10k ya satarsın 🤣
4.5-5k ideal :)

Yani aslında 1 ay sürmüyor genelde daha erken getiriyorlar ama kesinlik için 1 ay evet. Dediğim gibi bence hydroshift e bak, gayet iyi soğutucu.
Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen 10k ya satarsın 🤣
4.5-5k ideal :)
10k ya okutmayı denerdim ama elim biraz dar 😅 money lazım gaming gen tr halletti herşeyi işlemciyi kaçırmayalım dedik yine de kaçırdık

5.500 e anlaştık bakalım birisiyle

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için

10k ya okutmayı denerdim ama elim biraz dar 😅 money lazım gaming gen tr halletti herşeyi işlemciyi kaçırmayalım dedik yine de kaçırdık

5.500 e anlaştık bakalım birisiyle
7700 e sıfırı var biraz imkansız 10 😅

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
nk
hydroshift gerçekten güzel duruyor benimde takibimde

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Akakçeden baktığımda geçtiğimiz aylarda 10. Ay 11. Ay gibi
6.299 a kadar düşmüş o fiyata kadar satılmış sıfırı
Sırf garantisi biteceği için satacağım 2 yıllık sınırlı garantisi.
Garantisi bitmiş ürünleri satacağın zaman satmak daha zor oluyor çünkü
neden satmayı düşünüyorsunuz? eğer sıkıntısı yoksa öyle kaliteli bir sıvı soğutucuyu uzun yıllar kullanabilirsiniz bence.

Yabancılarda gördüğüm bir sıvı soğutma var o çok hoşuma gitti ama markasını modelini bilmiyorum
bunu bende gördüm instada panaroma dediği gibi arkadaşın ve pahalı bunu almak için ya yurt dışında çıkan birinden rica edeceksin gelirken alıp getirecek faturası ile beraber. Yada vazgeçecen :D

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin

Ekler

• IMG20241212162849.jpg
    IMG20241212162849.jpg
    2.7 MB · Hit: 13
neden satmayı düşünüyorsunuz? eğer sıkıntısı yoksa öyle kaliteli bir sıvı soğutucuyu uzun yıllar kullanabilirsiniz bence.

bunu bende gördüm instada panaroma dediği gibi arkadaşın ve pahalı bunu almak için ya yurt dışında çıkan birinden rica edeceksin gelirken alıp getirecek faturası ile beraber. Yada vazgeçecen :D
Evet sıkıntısı yok ama uzun yıllar kullandığında teknolojiyi satmak istediğinde para etmiyor bende bu durumdan sıkıldığım önceden çok yaşadığım ve artık yaşamak istemediğim için böyle yapıyorum

Maalesef herkesin yurtdışı ile bir bağı var ama benim yok. Büyük ihtimalle vaz geçiceğim onun hevesinden ve güzelliğinden 😍

Ben de 2. sistemi ufaktan bitirmeye başladım 😅
Aman tanrım bu parçaları nereden buldunuz böyle hepside çok güzeller hele o psu hele o fanlar 😍
Bende almak istiyorum o fanlardan aklımdaki fanlar bunlar benim marka modeli nedir

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Evet sıkıntısı yok ama uzun yıllar kullandığında teknolojiyi satmak istediğinde para etmiyor bende bu durumdan sıkıldığım önceden çok yaşadığım ve artık yaşamak istemediğim için böyle yapıyorum

Maalesef herkesin yurtdışı ile bir bağı var ama benim yok. Büyük ihtimalle vaz geçiceğim onun hevesinden ve güzelliğinden 😍

Aman tanrım bu parçaları nereden buldunuz böyle hepside çok güzeller hele o psu hele o fanlar 😍
Bende almak istiyorum o fanlardan aklımdaki fanlar bunlar benim marka modeli nedir
S***ji incehesap karışık 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,808
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom