Neler Yeni

Yardım Comnet te internet hizmetimi iptal etim şimdi ne olacak?

Aler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren ö.
Comnet duyuruyu atıktan 1 saat sonra acil internete ihtiyacım olduğu için iptalini gerçekleştirdim ancak comnet bu iptal durumunda kalan 275 günün iadesini sagliyacakmi şu anda kafam karıştı bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
Comnet duyuruyu atıktan 1 saat sonra acil internete ihtiyacım olduğu için iptalini gerçekleştirdim ancak comnet bu iptal durumunda kalan 275 günün iadesini sagliyacakmi şu anda kafam karıştı bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
Sitesinde detaylı yazıyor zaten

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dostum bu atığın turknet ben duyuru geldikten 1 saat sonra iptal etirdigim için bu kampanyadan yararlanamam.
Eğer ISS arıyorsanız COMNETOZEL2024 koduyla geçebillirsiniz.

ücret iadesi sağlamaları lazım sağlamazlarsa THH ne başvurabilirsin.

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ramazan Türk
Sizinle aynı durumdayım. Bende farklı bir operatöre geçiş yaptım. Nasıl iade edecekler bakalim

Aler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren ö.
Eğer ISS arıyorsanız COMNETOZEL2024 koduyla geçebillirsiniz.

ücret iadesi sağlamaları lazım sağlamazlarsa THH ne başvurabilirsin.
Teşekkürler dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk defa duydum umarım comnet faciasına dönmez buda.

Bende kablonet geçeceğim Allah'ın izniyle alt yapı yeni yapilmiş zaten firma kaliteli 7/24 hizmetleri var telefon kapama gibi bir durumda olmaz.

Eğer 100 mbps alacaksalar netgsm iyi hem daha ucuza geliyor. 100 mbps üstü ise Türknet iyi.
.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Kınacı
benim aklıma takılan bir soru var bende comnet kullanıyordum hiç bir şey yapmadan discord'a erişebiliyordum olaylar olduğunda youtube ve instagram'a erişim engeli gelmişti onda bile giriş yapabiliyordum bu nasıl oluyordu çözemedim şimdi ise comnetin bu olayından sonra türknete geçtim ve giriş yaptığım yerlere giremiyorum mesela discord'a bunun cevabını bilen varsa rica etsem cevaplayabilir mi?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Furkan Görür
Arkadaşlar iptalınde iadesini alamazsanız thh ye başvurup çok rahat alabilirsiniz dert etmeyin

Top Bottom