Sitesinde detaylı yazıyor zatenComnet duyuruyu atıktan 1 saat sonra acil internete ihtiyacım olduğu için iptalini gerçekleştirdim ancak comnet bu iptal durumunda kalan 275 günün iadesini sagliyacakmi şu anda kafam karıştı bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
Comnet duyuruyu atıktan 1 saat sonra acil internete ihtiyacım olduğu için iptalini gerçekleştirdim ancak comnet bu iptal durumunda kalan 275 günün iadesini sagliyacakmi şu anda kafam karıştı bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
forum.donanimarsivi.com
Dostum bu atığın turknet ben duyuru geldikten 1 saat sonra iptal etirdigim için bu kampanyadan yararlanamam.Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)
Türktelekom alınır mı fiber altyapı varforum.donanimarsivi.com
Eğer ISS arıyorsanız COMNETOZEL2024 koduyla geçebillirsiniz.Dostum bu atığın turknet ben duyuru geldikten 1 saat sonra iptal etirdigim için bu kampanyadan yararlanamam.
Eğer 100 mbps alacaksalar netgsm iyi hem daha ucuza geliyor. 100 mbps üstü ise Türknet iyi.Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)
Türktelekom alınır mı fiber altyapı varforum.donanimarsivi.com
Sizinle aynı durumdayım. Bende farklı bir operatöre geçiş yaptım. Nasıl iade edecekler bakalimComnet duyuruyu atıktan 1 saat sonra acil internete ihtiyacım olduğu için iptalini gerçekleştirdim ancak comnet bu iptal durumunda kalan 275 günün iadesini sagliyacakmi şu anda kafam karıştı bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
GigaspeedSiz hangi firmaya geçtiniz. Kablonet düşünüyorum ben.
Teşekkürler dostum.Eğer ISS arıyorsanız COMNETOZEL2024 koduyla geçebillirsiniz.
ücret iadesi sağlamaları lazım sağlamazlarsa THH ne başvurabilirsin.
İlk defa duydum umarım comnet faciasına dönmez buda.Gigaspeed
.Eğer 100 mbps alacaksalar netgsm iyi hem daha ucuza geliyor. 100 mbps üstü ise Türknet iyi.