Neler Yeni

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ekin Büyükyağcı
Türktelekom alınır mı fiber altyapı var

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
hocam müşteri hizmetlerine bağlanabildim. fibere geçirdiler. 2 ay bedavayı kullanıp başka operatöre geçeceğim.

gelen smsten kimliği mi yükelemem gerekiyor? müşteri temsilcisi söylememişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam tıkla gelsin nasıl oluyor? müşteri hizmetleri davet kodu kullanamayacağımı söyledi. sadece 2 ay bedava yaptılar
Hocam gelen sms e tıklayıp kimliğinizin önlü arkalı fotoğraflarını yükleyin sonraki adımda banka uygulamasıyla edevlete girip sözleşmeyi onaylayacaksınız sonrasında kurulum için randevu olusturuacaksınız bu kadar.

tıkla gelsin. getir gibi bir sipariş uygulaması Tab gıdanın burger king kampanyası king ping menü alımında size bi kod veriyor 6 ay boyunca %50 indirimli kullanıyorsunuz türkneti.

hocam vallahi çok geç söylediniz kuryeyi seçtim değiştirme imkanım varmı
müşteri hizmetleriyle iletişime geçin hocam boşu boşuna evrak imzasıyla kuryenin gelmesiyle onaylanmasıyla kurye ücretiyle vs uğraşacaksınız.

DogancanYr

80+ Bronze
Eğer 100 mbps internet için geçecekseniz Netgsme geçin daha uyguna geliyor.
Üzeri ise Türknete geçin.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Turknet çok pahalı ben bugun netgsm ye geçtim comnet in hizmet numarasiyla 3 saattede aktif ettiler başvuru yaparken (mesaj silinmiştir)(mirac uzun) bu kodu kullan 6 ay boyunca 260₺ ödeyeceksin bu kodu musteri hizmetine dersen

Katiliyorum ben bugun gectim memnunum
40 tl için hesap açıp referans linki paylaşmaya utanmadınmı be

Son düzenleme:

ARDELENO

80+ Bronze
Hocam gelen sms e tıklayıp kimliğinizin önlü arkalı fotoğraflarını yükleyin sonraki adımda banka uygulamasıyla edevlete girip sözleşmeyi onaylayacaksınız sonrasında kurulum için randevu olusturuacaksınız bu kadar.
Teşekkürler hocam. E devlet onayı eksikmiş tamamladım.

Onay için internet bankacılığıyle giriş yapmanız şart. e-Kayıt Başvurusu Onay İşlemleri kısmından sağlayıcı tipi "Haberleşme" sağlayıcı kısmından Türknet İletişim Hizmetleri seçerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ibrahim ileri
en iyisi türk telekom kullanıyorum hocam şuan sıkıntı yok 75 mbps 559 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,055
İsim
Burak Karadağ
Ulan daha VDSL altyapımız bile yok 1,5 yıldır uğraşıyorum Allah'ın belası TT ile bir halt yapmıyorlar.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Selam Netgsm türk telekom alt yağısını mı ku
Turknet çok pahalı ben bugun netgsm ye geçtim comnet in hizmet numarasiyla 3 saattede aktif ettiler başvuru yaparken NTGPFAQ5R bu kodu kullan 6 ay boyunca 260₺ ödeyeceksin bu kodu musteri hizmetine dersen

Katiliyorum ben bugun gectim memnunum
Selam netgsm geçiş yaptığınızda modem vs kapatmadan mı geçiş yaptınız. Onlarda mı türk telekom alt yapısını kullanıyor? Sadece başvuru yapıyorsunuz ve sonrasında aynı modemle devam mı ediyorsunuz?

Reyconjeff

80+ Bronze
Önümüzdeki günlerde 2025 yılına gireceğiz şu konunun altında bile insanların yaşadıkları reziliklere bak. İstanbulun göbeğinde arkadaşım 20 mbps internet için 350 TL para ödüyor rezillik.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Birol Olcaytürkan

napolinn

80+
Selam Netgsm türk telekom alt yağısını mı ku

Selam netgsm geçiş yaptığınızda modem vs kapatmadan mı geçiş yaptınız. Onlarda mı türk telekom alt yapısını kullanıyor? Sadece başvuru yapıyorsunuz ve sonrasında aynı modemle devam mı ediyorsunuz?
Sitesinde 100 mbit için 299 TL yazıyor..
Burdan basvurabilirsiniz başvurudan sonra sizi arayacaklar ve bu kodu verince 6 ay boyunca 40tl indirim olacak yani 260₺ ödeyeceksiniz.
Kod:NTGPFAQ5R

Comnetteki modemle devam ediyoruz turk telekomun zaten modemler

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Burdan basvurabilirsiniz başvurudan sonra sizi arayacaklar ve bu kodu verince 6 ay boyunca 40tl indirim olacak yani 260₺ ödeyeceksiniz.
Kod:NTGPFAQ5R

Comnetteki modemle devam ediyoruz turk telekomun zaten modemler
Bilgi verdiğin için teşekkürler. Comnet modem iadesi istiyordu onu nasıl çözdünüz. Yada nasıl çözeceksiniz bir fikriniz yada tavsiyeniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,733
Üyeler
162,724
Son üye
yereli82
Top Bottom