Hocam gelen sms e tıklayıp kimliğinizin önlü arkalı fotoğraflarını yükleyin sonraki adımda banka uygulamasıyla edevlete girip sözleşmeyi onaylayacaksınız sonrasında kurulum için randevu olusturuacaksınız bu kadar.hocam müşteri hizmetlerine bağlanabildim. fibere geçirdiler. 2 ay bedavayı kullanıp başka operatöre geçeceğim.
gelen smsten kimliği mi yükelemem gerekiyor? müşteri temsilcisi söylememişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam tıkla gelsin nasıl oluyor? müşteri hizmetleri davet kodu kullanamayacağımı söyledi. sadece 2 ay bedava yaptılar
müşteri hizmetleriyle iletişime geçin hocam boşu boşuna evrak imzasıyla kuryenin gelmesiyle onaylanmasıyla kurye ücretiyle vs uğraşacaksınız.hocam vallahi çok geç söylediniz kuryeyi seçtim değiştirme imkanım varmı
40 tl için hesap açıp referans linki paylaşmaya utanmadınmı beTurknet çok pahalı ben bugun netgsm ye geçtim comnet in hizmet numarasiyla 3 saattede aktif ettiler başvuru yaparken (mesaj silinmiştir)(mirac uzun) bu kodu kullan 6 ay boyunca 260₺ ödeyeceksin bu kodu musteri hizmetine dersen
Katiliyorum ben bugun gectim memnunum
Teşekkürler hocam. E devlet onayı eksikmiş tamamladım.Hocam gelen sms e tıklayıp kimliğinizin önlü arkalı fotoğraflarını yükleyin sonraki adımda banka uygulamasıyla edevlete girip sözleşmeyi onaylayacaksınız sonrasında kurulum için randevu olusturuacaksınız bu kadar.
Cahilcim 6 ay boyunca 40tl 6 ay 260tl ye kullanacan cahil sana iyilik ne yarar git 600tl turknete ver40 tl için hesap açıp referans linki paylaşmaya utanmadınmı be
Selam netgsm geçiş yaptığınızda modem vs kapatmadan mı geçiş yaptınız. Onlarda mı türk telekom alt yapısını kullanıyor? Sadece başvuru yapıyorsunuz ve sonrasında aynı modemle devam mı ediyorsunuz?Turknet çok pahalı ben bugun netgsm ye geçtim comnet in hizmet numarasiyla 3 saattede aktif ettiler başvuru yaparken NTGPFAQ5R bu kodu kullan 6 ay boyunca 260₺ ödeyeceksin bu kodu musteri hizmetine dersen
Katiliyorum ben bugun gectim memnunum
Sitesinde 100 mbit için 299 TL yazıyor..Eşek 6 ay boyunca 40tl 6 ay 260tl ye kullanacan cahil sana iyilik ne yarar git 600tl turknete ver
Selam Netgsm türk telekom alt yağısını mı ku
Selam netgsm geçiş yaptığınızda modem vs kapatmadan mı geçiş yaptınız. Onlarda mı türk telekom alt yapısını kullanıyor? Sadece başvuru yapıyorsunuz ve sonrasında aynı modemle devam mı ediyorsunuz?
Burdan basvurabilirsiniz başvurudan sonra sizi arayacaklar ve bu kodu verince 6 ay boyunca 40tl indirim olacak yani 260₺ ödeyeceksiniz.Sitesinde 100 mbit için 299 TL yazıyor..
Bilgi verdiğin için teşekkürler. Comnet modem iadesi istiyordu onu nasıl çözdünüz. Yada nasıl çözeceksiniz bir fikriniz yada tavsiyeniz var mı?Burdan basvurabilirsiniz başvurudan sonra sizi arayacaklar ve bu kodu verince 6 ay boyunca 40tl indirim olacak yani 260₺ ödeyeceksiniz.
Kod:NTGPFAQ5R
Comnetteki modemle devam ediyoruz turk telekomun zaten modemler