Neler Yeni

Hoşlanılan Kıza Açıldıktan Sonra: Ani Sevinç ve Ardından Gelen Eziklik Hissi

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
Bu yılın başında bir kızadan fena hâlde hoşlandım. Sürekli onu düşünüyordum, fakat daha önce kimseye açılmış biri değildim. Sonunda kendi kendime, “Ölüm mü var?” diyerek cesaretimi topladım ve gidip hislerimi söyledim. :D Ancak reddedildim. Ret sebebi bana çok saçma geldi ama bunu açıklamaya gerek duymuyorum. Konuştuğumuz yerden ayrıldım ve olayın etkisini hissetmeye başladım.

İlk başta birine açılabilmiş olmaktan dolayı kendimle gurur duydum. Bu, benim için büyük bir adımdı. Ama 3-4 gün geçtikten sonra içimde bir pişmanlık ve eziklik hissi oluştu. Bunun nedenini bilmiyorum, ama o günlerden beri kendimi biraz kötü hissediyorum.

Olayın üzerinden 2 ay geçti. Hâlâ aklıma o geliyor. Başka birine baktığımda ya da hoşlanmaya çalıştığımda, hemen o gözümde canlanıyor ve o kişiden soğuyorum. Artık bu durum canımı sıkmaya başladı; kendime “illallah” dedirtiyor.

Ek bir bilgi vermek istiyorum: Çok çirkin biri değilim. Hafif kiloluyum, ama boyum biraz olsun durumu dengeliyor. İstediğim kızla konuşabilecek seviyedeyim, buna güvenim var. Ama bu olaydan sonra, sanki kimseyle şansım yokmuş gibi hissetmeye başladım. Bu duygu beni gerçekten yoruyor.

Bu yılın başında bir kızadan fena hâlde hoşlandım. Sürekli onu düşünüyordum, fakat daha önce kimseye açılmış biri değildim. Sonunda kendi kendime, “Ölüm mü var?” diyerek cesaretimi topladım ve gidip hislerimi söyledim. :D Ancak reddedildim. Ret sebebi bana çok saçma geldi ama bunu açıklamaya gerek duymuyorum. Konuştuğumuz yerden ayrıldım ve olayın etkisini hissetmeye başladım.

İlk başta birine açılabilmiş olmaktan dolayı kendimle gurur duydum. Bu, benim için büyük bir adımdı. Ama 3-4 gün geçtikten sonra içimde bir pişmanlık ve eziklik hissi oluştu. Bunun nedenini bilmiyorum, ama o günlerden beri kendimi biraz kötü hissediyorum.

Olayın üzerinden 2 ay geçti. Hâlâ aklıma o geliyor. Başka birine baktığımda ya da hoşlanmaya çalıştığımda, hemen o gözümde canlanıyor ve o kişiden soğuyorum. Artık bu durum canımı sıkmaya başladı; kendime “illallah” dedirtiyor.

Ek bir bilgi vermek istiyorum: Çok çirkin biri değilim. Hafif kiloluyum, ama boyum biraz olsun durumu dengeliyor. İstediğim kızla konuşabilecek seviyedeyim, buna güvenim var. Ama bu olaydan sonra, sanki kimseyle şansım yokmuş gibi hissetmeye başladım. Bu duygu beni gerçekten yoruyor.
Ret sebebi ne ki hocam? Tip önemli değil ayrıca,zaten ciddi ilişki yapmak isteyen biri tipe bakmaz,bunuda unutma😉

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ret sebebi ne ki hocam? Tip önemli değil ayrıca,zaten ciddi ilişki yapmak isteyen biri tipe bakmaz,bunuda unutma😉
Saçma bi neden bana göre annesi babasından çekiniyormuş böyle söyledi.
Not: Seni yedeğe almış diyenler için 2 aydır denk geldikçe çevresini inceliyorum fakat hiçbir erkek görmedim şimdiye kadar bunuda belirteyim.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Not: Seni yedeğe almış diyenler için 2 aydır denk geldikçe çevresini inceliyorum fakat hiçbir erkek görmedim şimdiye kadar bunuda belirteyim.
Haklı olabilecek bir sebep gibi geldi bana ailesine düşkün kızlarda oluyor böyle şeyler. Eğer ki dönerse konuşursun ama bir dah yazmanı tavsiye etmem

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
yunusemre
hocam yas kac ona ıthafen dogru bır sebep aslında red yemek

tip önemli değil XD
Evet herkes için önemli, dürüst olmak gerekirse ben kendimi yakışıklı bulmasam bile benim içinde önemli,ama ciddi ilişki yapacak birisi zaten tipe bakıyorsa o ilişkidende hayır gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek saçma bı sebep sayılmaz,herkesin ailesi aynı değil

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
yanlış bilgilendirme ya da yönlendirme olmasın ama Türkiye'de nerden baksan 90 milyon dünyada ise milyarlarca insan var evet sevmiş olabilirsin ama bu başkasını sevemeyeceğin anlamına gelmiyor kendini üzmene/ ezik hissetmene hiç gerek yok (ama böyle dedik diye salma kendini kesinlikle spor yap fazla kilolarından kurtul) ama tabii ki günün sonunda diyebilirim ki sevmek güzeldir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,251
Üyeler
163,453
Son üye
serhazam
Top Bottom