arkadaşlar başlıktan dediğim gibi lisans arıyorum ucuz olursa çok iyi olur
hocam bu windows 11 pro için olan ben windows 11 home kullanıyorum sorun olur muMicrosoft Windows 11 Pro Oem - Dijital Lisans Anahtarı - Orjinal, Ömür Boyu Garantili,anlık Teslim Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microsoft Windows 11 Pro Oem - Dijital Lisans Anahtarı - Orjinal, Ömür Boyu Garantili,anlık Teslim yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fark etmiyor 2'si içinde kullanılıyor. Bu kodu arkadaşım bana hediye etti Windows 10'du PC otomatik etkinleşti.hocam bu windows 11 pro için olan ben windows 11 home kullanıyorum sorun olur mu
Eminim şuna dikkat edin OEM olarak satışta fakat bazen retial veriyor onu oem ile değiştirin retial gelirseeğer sorun olmadan çalışacaksa hemen alıcam emin misiniz
CMD'ye slmgr -dli yazarak öğrenebilirsiniz. OEM Channel veya Retail Channel Veya Mak Yazar bu yazdığın şey halihazırda pc'ndeki keyin OEM Mak veya retialmi olduğunumu gösteriyorarkadaşlar başlıktan dediğim gibi lisans arıyorum ucuz olursa çok iyi olur
retial nedir ? ve retial verdiğini nasıl anlayacağım öyle verdiğinde ise nasıl oem ile değiştircem kusura bakmayın tam anlamıyorum bende bu iştenEminim şuna dikkat edin OEM olarak satışta fakat bazen retial veriyor onu oem ile değiştirin retial gelirse
CMD'ye slmgr -dli yazarak öğrenebilirsiniz. OEM Channel veya Retail Channel Veya Mak Yazar bu yazdığın şey halihazırda pc'ndeki keyin OEM Mak veya retialmi olduğunumu gösteriyorretial nedir ? ve retial verdiğini nasıl anlayacağım öyle verdiğinde ise nasıl oem ile değiştircem kusura bakmayın tam anlamıyorum bende bu işten
şuan cmd ye dediğiniz şeyi yazsam öğrenebilir miyim tam olarak anlamadım daCMD'ye slmgr -dli yazarak öğrenebilirsiniz. OEM Channel veya Retail Channel Veya Mak Yazar bu yazdığın şey halihazırda pc'ndeki keyin OEM Mak veya retialmi olduğunumu gösteriyor
Satıcıya iletirsen çıkan sonucu sana OEM olanı verecektir OEM anakarta işliyor en sağlami bu lisans anahtarında
Eminim şuna dikkat edin OEM olarak satışta fakat bazen retial veriyor onu oem ile değiştirin retial gelirse
Mesaj otomatik birleştirildi:
CMD'ye slmgr -dli yazarak öğrenebilirsiniz. OEM Channel veya Retail Channel Veya Mak Yazar bu yazdığın şey halihazırda pc'ndeki keyin OEM Mak veya retialmi olduğunumu gösteriyor
Aldığın kodu etkinleştirince şunu yaz OEM yazarsa problem yok retial Mak vs yazarsa satıcı ile iletişime geç OEM olanı versin
retail microsoft hesabınla windows keyi eşler hocam mesela format sonrası oem windows etkınleştırme sormaz ama retail olarak etkinleştirirsen ve format atarsan senden key ister onu atlayıp microsoft hesabını girince zaten ya otomatik şekilde aktif olur yada microsoft hesabı uzerinden sen aktif edersin.retial nedir ? ve retial verdiğini nasıl anlayacağım öyle verdiğinde ise nasıl oem ile değiştircem kusura bakmayın tam anlamıyorum bende bu işten
Retail daha iyi değil mi hocam?CMD'ye slmgr -dli yazarak öğrenebilirsiniz. OEM Channel veya Retail Channel Veya Mak Yazar bu yazdığın şey halihazırda pc'ndeki keyin OEM Mak veya retialmi olduğunumu gösteriyor
Satıcıya iletirsen çıkan sonucu sana OEM olanı verecektir OEM anakarta işliyor en sağlami bu lisans anahtarında
Evetşuan cmd ye dediğiniz şeyi yazsam öğrenebilir miyim tam olarak anlamadım da
OEM herzaman daha iyi benim gibi birçok kişi hotmail hesabını Windowsa girmek istemiyor anakarta isleyince hesap vs girmeden otomatik etkinlesiyor lisansRetail daha iyi değil mi hocam?
Herhangi bir dezavantajı vs. var mı?Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
OEM herzaman daha iyi benim gibi birçok kişi hotmail hesabını Windowsa girmek istemiyor anakarta isleyince hesap vs girmeden otomatik etkinlesiyor lisans