Kesinlikle hayır.Selamlar, yeni bir sistem alacağım diye araştırırken bu sisteme denk geldim. 4070 ti süper kullanılan sistemler genelde daha pahalı oldugu için sistem bana fiyat olarak uygun geldi. Sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
niye hocam?Kesinlikle hayır.
Hocam geçende 7800x3d 4060 ti sistem atmıştım baya bir insanda alınmaz demişti çok da bilgim yok bu konular hakkında ne yapıcağımı şaşırdım artık.50 Bin TL ye 7500F almazdım.
Gpu sıcak çalışıyor power giriş orta arası anakart b650 olsa da bir biostar kadar dolu değil ki biostar çok ucuz zaten haricinde bir eksik yok sistemde bide sogutucu yok artık işlemciyi tükürük ile sıvı soğutma gibi mi ufleyerek hava soğutma gibi mi sogutursun bilememSelamlar, yeni bir sistem alacağım diye araştırırken bu sisteme denk geldim. 4070 ti süper kullanılan sistemler genelde daha pahalı oldugu için sistem bana fiyat olarak uygun geldi. Sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
hocam soğutucu olarak ne alınabilir ?Gpu sıcak çalışıyor power giriş orta arası anakart b650 olsa da bir biostar kadar dolu değil ki biostar çok ucuz zaten haricinde bir eksik yok sistemde bide sogutucu yok artık işlemciyi tükürük ile sıvı soğutma gibi mi ufleyerek hava soğutma gibi mi sogutursun bilemem
Thermalright assasin kung vs ucuz yollu bir soğutucu al geç ztn işlemci ucuz işlemcihocam soğutucu olarak ne alınabilir ?
2. El garantili faturalı 4080 alıp (30-35k)Hocam geçende 7800x3d 4060 ti sistem atmıştım baya bir insanda alınmaz demişti çok da bilgim yok bu konular hakkında ne yapıcağımı şaşırdım artık.
Hocam soğutma konusunda özelleştirmelerde dediğinizi bulamadım sizce bu yeterli olur mu?Thermalright assasin kung vs ucuz yollu bir soğutucu al geç ztn işlemci ucuz işlemci
2. elden bir kere kazık yedim hocam daha da bulaşmam büyük ihtimal2. El garantili faturalı 4080 alıp (30-35k)
kalan sistemi kendim dizerdim. 50k cıktıysam 55k 60k geçmeyecek şekilde 4080 sistem dizerdim.