İncehesap R5 7500F RTX 4070 Ti Süper Sistem Alınır mı?

54k ya çok daha nitelikli bir sistem toplayabilirsiniz

Özellik iyi olsa da bütün parçalar giriş seviye tek tek değişmeye kalksan bi dünya para hazır sistem almak yerine tek tek her zaman iyidir :D

bu bütçede hazır almaktan çok kendiniz toplamanızı öneririm hazır sistemlerde mağza stoğuna göre özelleştirmeler var kendiniz toplayınca istediğiniz parçayı istediğiniz zaman alabilirsiniz

bu bütçede hazır almaktan çok kendiniz toplamanızı öneririm hazır sistemlerde mağza stoğuna göre özelleştirmeler var kendiniz toplayınca istediğiniz parçayı istediğiniz zaman alabilirsiniz
Hocam haklısınızda bilgim çok az olduğu için zor olur diye hazır almak istemiştim.

Hocam haklısınızda bilgim çok az olduğu için zor olur diye hazır almak istemiştim.
kendiniz toplayabilirsiniz hocam sandığınızdan daha kolay tek karmaşık kısım kablolama ve kabloların yerleri
ytde binlerce tutorial var her türlü yaparsınız

burdakilere göre ne koysanız alınmaz çünkü kendileri dünyanın en iyi donanım uzmanları. ve bu paraya bu sistem bedava kacırmayın derim.

burdakilere göre ne koysanız alınmaz çünkü kendileri dünyanın en iyi donanım uzmanları. ve bu paraya bu sistem bedava kacırmayın derim.
her parça giriş seviye hocam yukarıda 54kya 10 kat daha kaliteli bir sistem topladım

kendiniz toplayabilirsiniz hocam sandığınızdan daha kolay tek karmaşık kısım kablolama ve kabloların yerleri
ytde binlerce tutorial var her türlü yaparsınız
O konuda haklısınız hocam da parayı ödeyen ben olmadığım için taksit falan nasıl işliyor tek tek toplarken bilmiyorum.

O konuda haklısınız hocam da parayı ödeyen ben olmadığım için taksit falan nasıl işliyor tek tek toplarken bilmiyorum.
taksit daha rahat oluyor istediğiniz satıcıdan alabiliyorsunuz bazı sitelerin vade farksız 6 12 taksit kampanyası falan oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunuda alabilirsiniz

taksit daha rahat oluyor istediğiniz satıcıdan alabiliyorsunuz bazı sitelerin vade farksız 6 12 taksit kampanyası falan oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunuda alabilirsiniz
Hocam ekran kartı 4080 falan diyor herkes de ben 7500f cok istemiyorum acıkcası 7800x3d gibi bir işlemci olsa daha güzel olur oynadığım oyunlar daha işlemci odaklı olduğu için

Hocam ekran kartı 4080 falan diyor herkes de ben 7500f cok istemiyorum acıkcası 7800x3d gibi bir işlemci olsa daha güzel olur oynadığım oyunlar daha işlemci odaklı olduğu için
hocam 7500f ile rekabetçi oyunlarda min 300 400 fps alırsınız
ekran kartını yüksek tutarsanız sonradan işlemci yükseltmek daha kolay olur 4080 gerçekten çok güçlü bir kart ilerde 9700x 9800x3d falan takarsanız oyun canavarı olmuş olur ekran kartı yükseltmek daha zor kısacası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri