Neler Yeni

İncehesap R5 7500F RTX 4070 Ti Süper Sistem Alınır mı?

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Yağız Demir
adamlara laf edince kızıyolar konudaki sistemi beğenmeyip topladıgı sisteme bak şaka gibi ya ben daha yorum yapmıyorum.
Hocam onu bunu boşverinde sizce en son attığım sistem nasıl alınır mı?

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mert Ketenoğlu
Benim anlamadığım olay şu bu ekran kartı alınır mı GAINWARD markası terettüt ettim açıkcası, başka bir videoda farklı marka ve model aynı seri ekran kartlarını karşılaştırmışlardı gaınwardın malzeme kalitesi baya kötüydü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu sistemi şu şekilde yorumladım, incehesap elinde kalan satamadığı GAINWARD model ekran kartlarını elinden çıkartmak için böyle bir sistem yapmış ve uygun fiyata vermiş ama bir yandan da sistemle birlikte satılır diye 7500f koymuşlar halbuki bu ekran kartına bu işlemci aşırı düşük kalıyor bana kalırsa en azından işlemci olarak r7 serisinden daha üst seviye bir işlemci koyulabilirdi 8 çekirdekli. 9700x gibi gibi. 50K veriyorsun bari işlemci düzgün olsun. Ciddi ciddi düşündüğünüzde 7500f işlemcili bir sisteme 4070ti SÜPER 16GB ekran kartı ne biliyim bana saçma geliyor. Ekran kartı iyi diyelim ama işlemci kesinlikle üst seviye olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak bu güzel olmuş
9700x işlemci ile bu fiyatlara verseydi muthiş olurdu rtx 4070 ti süper ikinci el 27 30 arası alınabiliyor kasa power daha iyi seçilebilir zaten kazanıyorsunuz kâr oranını düşür fazla stok yap oradan kazan

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Ümit
Hocam onu bunu boşverinde sizce en son attığım sistem nasıl alınır mı?
hocam ben sana zaten söyledim. o paralara 4070 super kartlı sistemler oluyor, bu fiyata bedava dedim 4070 ti superli sistem. biraz daha beklersen 65 k vermek zorunda kalacaksın aynısını toplamak icin.

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Yağız Demir
hocam ben sana zaten söyledim. o paralara 4070 super kartlı sistemler oluyor, bu fiyata bedava dedim 4070 ti superli sistem. biraz daha beklersen 65 k vermek zorunda kalacaksın aynısını toplamak icin.
Hocam haklısınızda ben 7500f işlemci istemiyorum o yüzden o sistemi almak bana pek mantıklı gelmiyor.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Ümit
Hocam haklısınızda ben 7500f işlemci istemiyorum o yüzden o sistemi almak bana pek mantıklı gelmiyor.
o işlemci kötü değil ama böyle bir sistem alıyorsanız işlemciyi yükseltmek mantıklı.

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Yağız Demir
o işlemci kötü değil ama böyle bir sistem alıyorsanız işlemciyi yükseltmek mantıklı.
Hocam galiba en son attığım 9700xli sistemi sipariş edeceğim gibi gözüküyor teşekkürler.

Top Bottom