guccimurop
80+
o sırada 2k 60-65 derece de dolanan kartım ağlama abisikronik coil whine sorunlu 7900 kart ateş ediyor hayırlı olsun.
o sırada 2k 60-65 derece de dolanan kartım ağlama abisikronik coil whine sorunlu 7900 kart ateş ediyor hayırlı olsun.
ya bu işi bilsen amd kart almazdın lalezaro sırada 2k 60-65 derece de dolanan kartım ağlama abisi
Kuramayacağın setupa bakıyorum şuan ağlama fazla 4060 kullananlara da laf etmekronik coil whine sorunlu 7900 kart ateş ediyor hayırlı olsun.
Klasik cahil çocuksun bir şey diyemiyorumya bu işi bilsen amd kart almazdın lalezar
o karta varya 5 para vermem amd ne ucuzcu işi.Kuramayacağın setupa bakıyorum şuan ağlama fazla 4060 kullananlara da laf etme
siz bu bütçeye nasıl bir sistem alırdınız yüce bilgisayar yorumcusu(!)o karta varya 5 para vermem amd ne ucuzcu işi.
Noldu 4060 çıkmayınca kudurdun başka şeylere sataşıyorsuno karta varya 5 para vermem amd ne ucuzcu
Sistemini merak ettim şununsiz bu bütçeye nasıl bir sistem alırdınız yüce bilgisayar yorumcusu(!)
4060 cıksa daha iyiydi amd kart almışın.Noldu 4060 çıkmayınca kudurdun başka şeylere sataşıyorsun
Sen bu cahillikle nasıl baş ediyorsun yaşaman mucize4060 cıksa daha iyiydi amd kart almışın.
o karta varya 5 para vermem amd ne ucuzcu işi.
memnunum hocam fan değiş yoluna bak o derece bir kasa@guccimurop hocam zoko amiralden memnunmusunuz herkese öneriyorum ama?
Hocam o cahilin bilgisi yok birde soru mu soruyorsunİNTEL İ5 13400F
GİGABYTE GEFORCE RTX 4060
ASUS H610M-K
CRUCİAL DDR5 16GB RAM
FSP 600Watt 85 PLUS
ZOKO MELODY BEYAZ KASA
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hocam bu sistemi 23.494TL almaya değer mi?
bak kardesim bu beğenmediğiniz sistemi 1/2 hafta sonra 60 k altında bulamayacaksınız. bu arkadaşların dediği gibi anakart ve işlemci eklenirse su ekran kartıyla almaya kalkarsan 62 k falan para basman lazım. 49 k civarı bu sistem güzel diyorum ekran kartı üst seviye, sorun ne peki haksızmıyım?siz bu bütçeye nasıl bir sistem alırdınız yüce bilgisayar yorumcusu(!)