Neler Yeni

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Peki tüm bunları burada paylaşmak yasak değil mi yani TAB sıkıntı çıkarmaz mı?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
sanmıyorum. galiba .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

popeyesen youtube videolarında ürün hazırlanışı yada başka videoları var. çok ayrıntılı olmasada. bir restorana girip sorarsanız cevap verebilirler.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Emre
Notlara cage fries istemediğimi yazıyorum.
Seçim olarak normal patates olması lazım.
Popeyes üzerinden sipariş verdiğimde aynı şekilde bende yaşamıştım. Cage fries patatesi ben pek sevmiyorum çünkü bazen içlerinde patatesin kabuğuda oluyor. Bi ara normal patates seçtim cage fries göndermişlerdi ertesi gün ise cage fries seçmiştim yine cage fries geldi. Yoğunluktan dolayı atlıyorlar sanırım.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Favori menün ne
2lii popchicken. Yemeklerimiz menü olarak seçmiyoruz ama 2li popchickn iyi doyuruyr. Menüler ile bilgim çok az.

Popeyes üzerinden sipariş verdiğimde aynı şekilde bende yaşamıştım. Cage fries patatesi ben pek sevmiyorum çünkü bazen içlerinde patatesin kabuğuda oluyor. Bi ara normal patates seçtim cage fries göndermişlerdi ertesi gün ise cage fries seçmiştim yine cage fries geldi. Yoğunluktan dolayı atlıyorlar sanırım.
yorum olarak şikayet ederseniz dikkate alabiliyorlar.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Göktuğ Demircan
Bayattan kastım 2 gün ağzı açık kalmış kola gibi düşün. 0 asit sadece şekerli su. Burger king Mc donalds kfc falan yerlerde sıkıntı yok popeyeste hep bayat ama
marketteki kola gibi değil hocam nasıl desem gazoza kola özü katıyorlar gibi bir şey ama fikrimce bu özün gramaji normal koladan daha az

kanka kusura bakmayın da benim olduğum bölgedeki şubeden nezaman bir şey alsam ekmeği sert oluyor niye? tavukburger sipariş etmiyor kimse desem markanın olayı o zaten e ürünü aldığım şube de baya müşteri çekiyor nasıl oluyor bu durum

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
marketteki kola gibi değil hocam nasıl desem gazoza kola özü katıyorlar gibi bir şey ama fikrimce bu özün gramaji normal koladan daha az

kanka kusura bakmayın da benim olduğum bölgedeki şubeden nezaman bir şey alsam ekmeği sert oluyor niye? tavukburger sipariş etmiyor kimse desem markanın olayı o zaten e ürünü aldığım şube de baya müşteri çekiyor nasıl oluyor bu durum
Ekmek ısıtılıp bekletilince soğuk ve sert oluyor. Yada şöyle durum olabilir. Yoğun olacaklarını bilip 5 10 dakika önceden hazırlanabiliyor. Bekleyen sandiviçi ya direk öyle gönderiyolardır yada ısıtalım soğuk gitmesin diye mikrodalga fırına atılıyordur. Mikrodalgaya atılmaz, soğumadan yenmezse taş gibi olur. Yada önceden verilen sipariş iptal oldu ise ellerinde sandviç kalmışsa bekleme alanında bekletiliyor. Ve başka sipariş için o sandviç kullanılıyor. Bu durumda etki edebilir. Ekmekler donuk olarak çıkartılır belki tam çözülmemiş olabilir. 1 2 kez başınıza gelse sorun değildir. Ama her gittiğinizde istikrarlı şekilde bu sorun varsa, özellikle paket değilde restorana gelen müşteri bu durumu yaşıyorsa problem vardır. Restorandan yiyorsanız gidip sorununuzu anlatırsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Sessiz kalmamak en iyi. Bazı restoranlar bir sorun çıkmayana kadar yada şikayet gelmeyene kadar çözüm üretmiyolar. Her şube aynımı değil tabii ki.

Kola olayı ise gaz (co2) + su + ve içecek şurubu (kola fanta falan). Maliyeti az olduğu için yapılıyor. Kola şurupları bilmediğiniz markalar değil. Direk Coca-Cola, Fanta, Sprite markaları şurup üretiyor. Yabancı yada merdiven altı değil.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Göktuğ Demircan
Ekmek ısıtılıp bekletilince soğuk ve sert oluyor. Yada şöyle durum olabilir. Yoğun olacaklarını bilip 5 10 dakika önceden hazırlanabiliyor. Bekleyen sandiviçi ya direk öyle gönderiyolardır yada ısıtalım soğuk gitmesin diye mikrodalga fırına atılıyordur. Mikrodalgaya atılmaz, soğumadan yenmezse taş gibi olur. Yada önceden verilen sipariş iptal oldu ise ellerinde sandviç kalmışsa bekleme alanında bekletiliyor. Ve başka sipariş için o sandviç kullanılıyor. Bu durumda etki edebilir. Ekmekler donuk olarak çıkartılır belki tam çözülmemiş olabilir. 1 2 kez başınıza gelse sorun değildir. Ama her gittiğinizde istikrarlı şekilde bu sorun varsa, özellikle paket değilde restorana gelen müşteri bu durumu yaşıyorsa problem vardır. Restorandan yiyorsanız gidip sorununuzu anlatırsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Sessiz kalmamak en iyi. Bazı restoranlar bir sorun çıkmayana kadar yada şikayet gelmeyene kadar çözüm üretmiyolar. Her şube aynımı değil tabii ki.

Kola olayı ise gaz (co2) + su + ve içecek şurubu (kola fanta falan). Maliyeti az olduğu için yapılıyor. Kola şurupları bilmediğiniz markalar değil. Direk Coca-Cola, Fanta, Sprite markaları şurup üretiyor. Yabancı yada merdiven altı değil.
yok hocam kastım marka olarak değildi atıyorum normal marketteki kolada 5 gram ya da 50ml bu özden varsa bu fasfood zincir restoranlarda bu oranın daha düşük olduğu (gramajları hakkında fikrim yok rastgele söyledim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,781
Üyeler
163,724
Son üye
Emrah yaşan
Top Bottom