Neler Yeni

Yardım Acer Nitro 5 AN515-58-524A alınır mı?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,473
İsim
Sarp Yılmaz

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
Arkadaşlar bu laptop alınır mı? Bu bütçelere kasa almak istemiyorum bu varken 6 taksit yapmayı deneyeceğim kredi kartı çıkarsa. Bu bütçeye daha iyisi var mıdır? Uygun mu normalde ne kadar eder?

Acer Nitro 5 AN515-58-524A Oyun Dizüstü Bilgisayarı, Intel I5-12450H İşlemci, 8 GB DDR5 RAM, 1 TB M.2 NVMe SSD, GeForce RTX 4050 6GB GDDR6 Ekran Kartı, 15.6" Full HD Ekran, Linux, NH.QLZEY.009
https://amzn.eu/d/iLjD4XS
Acer pişman eder. Şuanda f/p gözüksede şurada bir süre sonra kalitesiz malzeme yüzünden fazla ısınmalar ve donmalar başlar servise garantiye göndereyim deseniz acerin leş servisi mağlum. Acer kullanan 3arkımın üçününde laptop daha 3.yıla girmedi hatta birininki ilk yılda daha ısınma problemleri başladı. Zaten aceri bir eline lenovoyu bir eline alınca anlıyorsun acerin ucuzluk sebebini. Zaten problemleri başlayan aceri servise göndersen güç kısıtlaması felan filan koyuyorlar ısınma bitiyor donma,düşük fps başlıyor. Ben önermem ama sorunsuz kullanan arkadaşlarda vardır illa önerenler olacaktır ama daha farklı markaya yönelirdim ben olsam.

theRED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed
Arkadaşlar bu laptop alınır mı? Bu bütçelere kasa almak istemiyorum bu varken 6 taksit yapmayı deneyeceğim kredi kartı çıkarsa. Bu bütçeye daha iyisi var mıdır? Uygun mu normalde ne kadar eder?

Acer Nitro 5 AN515-58-524A Oyun Dizüstü Bilgisayarı, Intel I5-12450H İşlemci, 8 GB DDR5 RAM, 1 TB M.2 NVMe SSD, GeForce RTX 4050 6GB GDDR6 Ekran Kartı, 15.6" Full HD Ekran, Linux, NH.QLZEY.009
https://amzn.eu/d/iLjD4XS
Hocam alalı 1 yıla yakın olmuş senin şuanki görüşlerin neler. Aynı modeli almayı düşünüyorum.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam alalı 1 yıla yakın olmuş senin şuanki görüşlerin neler. Aynı modeli almayı düşünüyorum.
Hocam bi yila yakin oldu. Ne termal macun degistim ne bakim yaptim suan bir sorunu da yok. Asiri isinma, kasma, donma vs yasatmadi. 1tb hdd vardi icinde nerdeyse full doldu. Bu zamana kadar rdr2, uncharted4, forza5, detroit become human vs denedim. Full grafiklerde asiri bi fan sesi de gelmedi kasma donma da yapmadi. Kendi yazilimini klavyeden tek tus ile acabiliyorsun. Ordan detayli fan ayari vs yapabiliyorsun ki o ayara gore hic bir zaman fani son guc acmadi bilgisayar otomatik modda. Sicaklik degerleri yanlis hatirlamiyorsam cok dusuk degil ama bir sorun yasatmadi bana. Sunu dene kac fps dersen denemeye calisirim suan valorant ve detroit yüklü ama

theRED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed
Hocam bi yila yakin oldu. Ne termal macun degistim ne bakim yaptim suan bir sorunu da yok. Asiri isinma, kasma, donma vs yasatmadi. 1tb hdd vardi icinde nerdeyse full doldu. Bu zamana kadar rdr2, uncharted4, forza5, detroit become human vs denedim. Full grafiklerde asiri bi fan sesi de gelmedi kasma donma da yapmadi. Kendi yazilimini klavyeden tek tus ile acabiliyorsun. Ordan detayli fan ayari vs yapabiliyorsun ki o ayara gore hic bir zaman fani son guc acmadi bilgisayar otomatik modda. Sicaklik degerleri yanlis hatirlamiyorsam cok dusuk degil ama bir sorun yasatmadi bana. Sunu dene kac fps dersen denemeye calisirim suan valorant ve detroit yüklü ama
Cevabın benim için yeterliydi hocam. Teşekkür ederim.

Edit: Ram yükseltmesi yaptınız mı? Yaptıysanız hangi rami aldınız öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Top Bottom