Bu mantıkla tavuğun bok yiyerek ürettiği yumurta da bir işe yaramaz. Onu da yeme.ineğin ot yiyerek ürettiği protein size testosteron kazandırmaz sadece günlük protein ihtiyacınızı karsilamanizi saglar bu da testosteron artisiniz olmadigi icin dogal olarak belli bir seviyenin üzerinde kas kazanmanızı engeller et yiyin etin sahibinin ürettiği sütü değil
hayır senin mantığın yanlış ben süt ürününden bahsediyorumBu mantıkla tavuğun bok yiyerek ürettiği yumurta da bir işe yaramaz. Onu da yeme.
normalde o parayı hak eden bir toz değil sponsorluk masrafını çıkarmak için fiyatı x2 , x3 yapıyorlar. kimseye sponsor olmayan markalarda var nutriking, bpn gibi onlar direkt sürümden kazanmak ve sponsor masrafı da vermediği uygun fiyattan satıyorlar . Tr de ki çoğu marka aynı bence neredeyse hepsini kullandım , o yüzden ben aldığımda sponsor olmayan fiyatını uygun fiyattan veren markalardan alıyorum.Sadece meraktan soruyorum. Çoğu kişi protein ocean bulabileceğin en ucuz supplement diyorlar doğru mu?
Bu yüzden önerilerle vs hıq marka kullanıyorum
sebep?bimden beleş olsa almam
geçen sene 3 ay kullandım gelişen tek şey şekerimin yükselmesi olduocean10 koduyla 2 tanesi 682'ye denk geliyor 32 servis. servis başı 21,31 tl yapıyor. bim de satılan 30 servis 23'e denk geliyor sadece aroma farkı var içeriği hakkında yorum yapmıyorum neler olduğundan
Alıntıyı görüntüle
degil hocam cokta ucuz sayilmaz kalitesiz diyenler kullanmadan yorum yapanlarSadece meraktan soruyorum. Çoğu kişi protein ocean bulabileceğin en ucuz supplement diyorlar doğru mu?
Bu yüzden önerilerle vs hıq marka kullanıyorum
sen şimdie weider ile ocean'ı bir mi tuttunherkesde sporcu olmuş herkesde kimyager olmuş her markayı kendiniz analize gönderdiniz sanki fiyata göre muammele çekmeyin şu markalara ocean ucuz satıyor diye kalitesiz görüyorsunuz zaten bilindik markalar aynı hammaddeyi kullanıyor en pahalı satanda en ucuz satanda etin yağı testosteron artırır doğru ama doğal olarak artırdığın testosteron ne kas gelişimine fayda eder ne güç artışına bunlar küçük miktarlar farkını göremezsin fazla et yiyerek kolestrolu uçurursun
Hangi marka sizce iyidir peki . Yorumun için teşekkürler. Ben creatini hıq den alıyorum çevrem komple iyi dedi ama pocean ile ölçeklerde 2 Gr fark var ( hıq 5, ocean 3 Gr )normalde o parayı hak eden bir toz değil sponsorluk masrafını çıkarmak için fiyatı x2 , x3 yapıyorlar. kimseye sponsor olmayan markalarda var nutriking, bpn gibi onlar direkt sürümden kazanmak ve sponsor masrafı da vermediği uygun fiyattan satıyorlar . Tr de ki çoğu marka aynı bence neredeyse hepsini kullandım , o yüzden ben aldığımda sponsor olmayan fiyatını uygun fiyattan veren markalardan alıyorum.
Yani öyle diyorlar fiyatını haketmiyor gibisindendegil hocam cokta ucuz sayilmaz kalitesiz diyenler kullanmadan yorum yapanlar
Yani test sonuçlarından bağımsız onlar ne kadar doğru bilemiyorum çünkü , tat ve fiyat performans olarak sorarsanız . bewolf, nutriking , bpn, aloprotein.com arasından indirim oranına göre ürünlerini alıyorum şuan . bpn SSN markasının alt markası güvenilir bir marka bence, nutriking de yanlış hatırlamıyorsam hardline kurucularından biri sonra kendi markasını çıkarıyor diye biliyorum çok büyük indirimler yapıyor sporulara sponsor olmadığı için fiyatları uygun ve her hafta test sonuçları paylaşıyor bunları önerebilirim. Eskiden ucuz almayayım pahalı olsun sağlık işi diye düşünürdüm ama ucuz olan da aynı pahalı olanda aynı bence pahalı olan sponsor ücretleri var diye fiyata yansıttığı için pahalı diye düşünüyorum bir çok markayı kullanmış biri olarak. düşüncelerim bu şekildeHangi marka sizce iyidir peki . Yorumun için teşekkürler. Ben creatini hıq den alıyorum çevrem komple iyi dedi ama pocean ile ölçeklerde 2 Gr fark var ( hıq 5, ocean 3 Gr )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani öyle diyorlar fiyatını haketmiyor gibisinden
Tamam yinede bu tür sağlığı etkileye bilecek şeyleri bu tarz yerlersen almamdostum saçmalamayın bu tarz haberler 15 yaşındaki veletlerin başlattığı bir olay bir ara kolanın içinde fare falan var diyenler vardı.
Keyfim öyle istiyorsebep?