Neler Yeni

🔥İndirim BİM PROTEİN OCEAN 30 SERVİS 700 LİRA

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
karaciğerinize yazık bu tür takviyeler inanın uzun vadede risk oluşturur

Kebappe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur Mert Sever
ineğin ot yiyerek ürettiği protein size testosteron kazandırmaz sadece günlük protein ihtiyacınızı karsilamanizi saglar bu da testosteron artisiniz olmadigi icin dogal olarak belli bir seviyenin üzerinde kas kazanmanızı engeller et yiyin etin sahibinin ürettiği sütü değil
Bu mantıkla tavuğun bok yiyerek ürettiği yumurta da bir işe yaramaz. Onu da yeme.

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen
Sadece meraktan soruyorum. Çoğu kişi protein ocean bulabileceğin en ucuz supplement diyorlar doğru mu?

Bu yüzden önerilerle vs hıq marka kullanıyorum

A_TURAN_A

80+ Bronze
Sadece meraktan soruyorum. Çoğu kişi protein ocean bulabileceğin en ucuz supplement diyorlar doğru mu?

normalde o parayı hak eden bir toz değil sponsorluk masrafını çıkarmak için fiyatı x2 , x3 yapıyorlar. kimseye sponsor olmayan markalarda var nutriking, bpn gibi onlar direkt sürümden kazanmak ve sponsor masrafı da vermediği uygun fiyattan satıyorlar . Tr de ki çoğu marka aynı bence neredeyse hepsini kullandım , o yüzden ben aldığımda sponsor olmayan fiyatını uygun fiyattan veren markalardan alıyorum.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Göksel
herkesde sporcu olmuş herkesde kimyager olmuş her markayı kendiniz analize gönderdiniz sanki fiyata göre muammele çekmeyin şu markalara ocean ucuz satıyor diye kalitesiz görüyorsunuz zaten bilindik markalar aynı hammaddeyi kullanıyor en pahalı satanda en ucuz satanda etin yağı testosteron artırır doğru ama doğal olarak artırdığın testosteron ne kas gelişimine fayda eder ne güç artışına bunlar küçük miktarlar farkını göremezsin fazla et yiyerek kolestrolu uçurursun

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,566
İsim
Mert Metshi

degil hocam cokta ucuz sayilmaz kalitesiz diyenler kullanmadan yorum yapanlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Güngör
herkesde sporcu olmuş herkesde kimyager olmuş her markayı kendiniz analize gönderdiniz sanki fiyata göre muammele çekmeyin şu markalara ocean ucuz satıyor diye kalitesiz görüyorsunuz zaten bilindik markalar aynı hammaddeyi kullanıyor en pahalı satanda en ucuz satanda etin yağı testosteron artırır doğru ama doğal olarak artırdığın testosteron ne kas gelişimine fayda eder ne güç artışına bunlar küçük miktarlar farkını göremezsin fazla et yiyerek kolestrolu uçurursun
sen şimdie weider ile ocean'ı bir mi tuttun 🤠🙈

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen
normalde o parayı hak eden bir toz değil sponsorluk masrafını çıkarmak için fiyatı x2 , x3 yapıyorlar. kimseye sponsor olmayan markalarda var nutriking, bpn gibi onlar direkt sürümden kazanmak ve sponsor masrafı da vermediği uygun fiyattan satıyorlar . Tr de ki çoğu marka aynı bence neredeyse hepsini kullandım , o yüzden ben aldığımda sponsor olmayan fiyatını uygun fiyattan veren markalardan alıyorum.
Hangi marka sizce iyidir peki . Yorumun için teşekkürler. Ben creatini hıq den alıyorum çevrem komple iyi dedi ama pocean ile ölçeklerde 2 Gr fark var ( hıq 5, ocean 3 Gr )
Mesaj otomatik birleştirildi:

degil hocam cokta ucuz sayilmaz kalitesiz diyenler kullanmadan yorum yapanlar
Yani öyle diyorlar fiyatını haketmiyor gibisinden

A_TURAN_A

80+ Bronze
Hangi marka sizce iyidir peki . Yorumun için teşekkürler. Ben creatini hıq den alıyorum çevrem komple iyi dedi ama pocean ile ölçeklerde 2 Gr fark var ( hıq 5, ocean 3 Gr )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani öyle diyorlar fiyatını haketmiyor gibisinden
Yani test sonuçlarından bağımsız onlar ne kadar doğru bilemiyorum çünkü , tat ve fiyat performans olarak sorarsanız . bewolf, nutriking , bpn, aloprotein.com arasından indirim oranına göre ürünlerini alıyorum şuan . bpn SSN markasının alt markası güvenilir bir marka bence, nutriking de yanlış hatırlamıyorsam hardline kurucularından biri sonra kendi markasını çıkarıyor diye biliyorum çok büyük indirimler yapıyor sporulara sponsor olmadığı için fiyatları uygun ve her hafta test sonuçları paylaşıyor bunları önerebilirim. Eskiden ucuz almayayım pahalı olsun sağlık işi diye düşünürdüm ama ucuz olan da aynı pahalı olanda aynı bence pahalı olan sponsor ücretleri var diye fiyata yansıttığı için pahalı diye düşünüyorum bir çok markayı kullanmış biri olarak. düşüncelerim bu şekilde

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,384