goksel53
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 668

weider içince % 25 daha fazla kas yapıyorsun dostum sen ondan içsen şimdie weider ile ocean'ı bir mi tuttun![]()

weider içince % 25 daha fazla kas yapıyorsun dostum sen ondan içsen şimdie weider ile ocean'ı bir mi tuttun![]()
Düşünceniz için teşekkürler bunu değerlendireceğim. Supplementlerde yeni oldufum için bilgim yoktuYani test sonuçlarından bağımsız onlar ne kadar doğru bilemiyorum çünkü , tat ve fiyat performans olarak sorarsanız . bewolf, nutriking , bpn, aloprotein.com arasından indirim oranına göre ürünlerini alıyorum şuan . bpn SSN markasının alt markası güvenilir bir marka bence, nutriking de yanlış hatırlamıyorsam hardline kurucularından biri sonra kendi markasını çıkarıyor diye biliyorum çok büyük indirimler yapıyor sporulara sponsor olmadığı için fiyatları uygun ve her hafta test sonuçları paylaşıyor bunları önerebilirim. Eskiden ucuz almayayım pahalı olsun sağlık işi diye düşünürdüm ama ucuz olan da aynı pahalı olanda aynı bence pahalı olan sponsor ücretleri var diye fiyata yansıttığı için pahalı diye düşünüyorum bir çok markayı kullanmış biri olarak. düşüncelerim bu şekilde
verdiğin cevaba bak boş konuşmak istiyosan insta shit sayfalarındaki postlara boşluğunu haykırabilirsinTamam yinede bu tür sağlığı etkileye bilecek şeyleri bu tarz yerlersen almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keyfim öyle istiyor
Okverdiğin cevaba bak boş konuşmak istiyosan insta shit sayfalarındaki postlara boşluğunu haykırabilirsin
verdiğim cevapla seni tatmin etmek zorundamıyım kardeşim tercih etmiyorum böyle sağlığı etkileyebilecek ürünleri bu gibi yerlerden almayıverdiğin cevaba bak boş konuşmak istiyosan insta shit sayfalarındaki postlara boşluğunu haykırabilirsin
rica ederimmmDüşünceniz için teşekkürler bunu değerlendireceğim. Supplementlerde yeni oldufum için bilgim yoktu![]()
Bazıları protein tozunu ilaç gibi bir şey sandığı için sağlığı etkileyebilir gibi düşünüyor ama aslında takviye edici gıda , bim de satılan diğer gıdalardan farkı yok ama işteverdiğin cevaba bak boş konuşmak istiyosan insta shit sayfalarındaki postlara boşluğunu haykırabilirsin
cehaletin kanlı canlı örneğiweider içince % 25 daha fazla kas yapıyorsun dostum sen ondan iç
aynen kardeşim 2 metreyim 110 kiloyum 150 kg bench presim var ben cehalet sen 70 kg benchinle zeka örneğisincehaletin kanlı canlı örneği![]()
orda metafor yaptığımı anlamışsındır umarım o kadar armut değilsindircehaletin kanlı canlı örneği![]()
xd kendi özelliklerini yazınca cahil olmadığını mı kanıtlıyorsun iyi madem ben de yazayım 1.96yım 100 kiloyum bench atmiyorum ben pardon +20 ile 7 tekrar barfiksim var. madem metafor yapıyorsun bilgisiz bir insanı yanlış şekilde bilgilendirememelisin, her markanın kalitesi ve hammadesi farklı pahalı olanın sadece adı var diye öyle degil yani örnegin 500 gram bitkisel protein al 100 gram etten aldigina yaklasamazaynen kardeşim 2 metreyim 110 kiloyum 150 kg bench presim var ben cehalet sen 70 kg benchinle zeka örneğisin
orda metafor yaptığımı anlamışsındır umarım o kadar armut değilsindir
hammadesi türkiyede bilindik markaların hepsinin aynı hiq proteinocean gibi et ile bitkisel proteini aynı olduğunu nerde söyledim zaten kafandan bişeyler uyduruyorsun sözde sporcusunuzxd kendi özelliklerini yazınca cahil olmadığını mı kanıtlıyorsun iyi madem ben de yazayım 1.96yım 100 kiloyum bench atmiyorum ben pardon +20 ile 7 tekrar barfiksim var. madem metafor yapıyorsun bilgisiz bir insanı yanlış şekilde bilgilendirememelisin, her markanın kalitesi ve hammadesi farklı pahalı olanın sadece adı var diye öyle degil yani örnegin 500 gram bitkisel protein al 100 gram etten aldigina yaklasamaz
burda tartışılan konu whey protein gelmiş bitkisel diyorsunxd kendi özelliklerini yazınca cahil olmadığını mı kanıtlıyorsun iyi madem ben de yazayım 1.96yım 100 kiloyum bench atmiyorum ben pardon +20 ile 7 tekrar barfiksim var. madem metafor yapıyorsun bilgisiz bir insanı yanlış şekilde bilgilendirememelisin, her markanın kalitesi ve hammadesi farklı pahalı olanın sadece adı var diye öyle degil yani örnegin 500 gram bitkisel protein al 100 gram etten aldigina yaklasamaz
sen yukardaki mesajinda bilindik markalar demissin bilader turkiye menseili markalar diye belirtmemissin ve evet turk markalarinin cogunun hammadesi aynı kaliteleri de birbirlerine yakin. burda zaten ayni fikirdeyiz, weider optimum da yabanci menseililer sadece vergi cart curtla o fiyata gelmiyorlar kaliteleri hammadeleri daha yüksek olduklarından öyleler. sen orda weider'e sallayıp boş yapıyorsun. ben de sana hammade kalitelerine ve proteinlerin farklılıklarına örneği basit şekilde anlatmak için bitkisel proteinle hayvansal proteinden örnek veriyorum. Onu bile anlamayip bana salliyorsunhammadesi türkiyede bilindik markaların hepsinin aynı hiq proteinocean gibi et ile bitkisel proteini aynı olduğunu nerde söyledim zaten kafandan bişeyler uyduruyorsun sözde sporcusunuz
burda tartışılan konu whey protein gelmiş bitkisel diyorsun
kanka mı çek elini omzumdanaynen kardeşim 2 metreyim 110 kiloyum 150 kg bench presim var ben cehalet sen 70 kg benchinle zeka örneğisin
orda metafor yaptığımı anlamışsındır umarım o kadar armut değilsindir
24 ARALIK SALI GÜNÜ 30 SERVİSLİK KUTU OLANI 750 LİRAYA SATILACAKMIŞ
KENDİ SİTESİNDE Kİ TOZUNUN LİNKİ
Alıntıyı görüntüle
HİQ OCEAN WHEY PROTEİNDE CREATİNDE AYNI HAMMADE KULLANIYORHiq üstüne tanımam kalite konusunda
NEYE GÖRE HIQ ÜSTÜNE TANIMIYORSUN GİDİP ANALİZE Mİ VERDİNHiq üstüne tanımam kalite konusunda