🔥İndirim PROTEİN OCEAN DUBAİ ÇİKOLATASI AROMALI

Geçen bi abla televizyonda kısırlı yapmıştı. Kısır whey var mı be.
Daha geçen sayın ablam kısır salata yapmıştıda şöyle bir kısırlı whey çikolatası olsa da bizde whey be ne gözelmiş desek.

ar*p elinden su dahi içmem

Bunu alayim mi sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata alinir mi kesin yani cok anlamıyorum
Hocam sizin gibi başlangıç seviye kişilerin ihtiyacı yok böyle ürünlere boşuna paranızdan olursunuz. Temiz beslenin şekerli , rafine yağlı , fast food gıdalara mümkün olduğunca yanaşmayın farkı göreceksiniz.
İnfluencerlar çok elzem bir şeymiş gibi pazarlıyor bu ürünleri ama bu forumdakiler de ben de dahil olmak toplumun yüzde 90ının ihtiyacı yok bunlara. Tamamen tıraş bir çoğu zaten.

ar*p elinden su dahi içmem
O olay ne dostum sahibi arap firması falan mı? Bilmiyorum

Hocam sizin gibi başlangıç seviye kişilerin ihtiyacı yok böyle ürünlere boşuna paranızdan olursunuz. Temiz beslenin şekerli , rafine yağlı , fast food gıdalara mümkün olduğunca yanaşmayın farkı göreceksiniz.
İnfluencerlar çok elzem bir şeymiş gibi pazarlıyor bu ürünleri ama bu forumdakiler de ben de dahil olmak toplumun yüzde 90ının ihtiyacı yok bunlara. Tamamen tıraş bir çoğu zaten.

O olay ne dostum sahibi arap firması falan mı? Bilmiyorum
Yok ama ar*p isminin geçmesi yeterli

evde dumbell kaldırıp bunlara para vereceğine o parayı git bi spor salonuna ver adam gibi antreman yap anne yemeği ye daha fazla gelişirsin protein tozu içince yediğin herhangi tavuk et yumurtadan fazla bi faydası yok aksine eksiği var

Spor salonuna gitmiyorum. Alıp evde kullanıp dambıl kaldırsam kurtarır mı

HALE10 kodu ile 341tl btw
Ben öyle yapıyorum dambıl seti aldım 68kg olması lazım. Vitamin + başlangıç paketi aldım basıyorum. İkinci paketi alıcam.

Spor salonuna gitmiyorum. Alıp evde kullanıp dambıl kaldırsam kurtarır mı

HALE10 kodu ile 341tl btw
Evde biraz zor. serbest ağırlıklar hareketlerin yaklaşık yüzde otuzunu felan oluşturuyor. Ama düzenli yaparsan gelişirsin düzeni bozma sadece.

Geri