Neler Yeni

🔥İndirim PROTEİN OCEAN DUBAİ ÇİKOLATASI AROMALI

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
abbas
servis başına protein miktarı çok düşük 18gr hiçbir sporcuya yetmez en az 2 tane kullanman lazım hatta spor yaptığın günler 3-4'e de çıkabilir. haliyle 16 servis dediği şey 1 hafta dayanmaz. f/p değil.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Arif
servis başına protein miktarı çok düşük 18gr hiçbir sporcuya yetmez en az 2 tane kullanman lazım hatta spor yaptığın günler 3-4'e de çıkabilir. haliyle 16 servis dediği şey 1 hafta dayanmaz. f/p değil.
Dediğin gibi 16 servis ama ölçek küçük olduğu için kullanım süresi 10-11 güne düşüyor. Normal 30gr'lık protein tozu ölçeği ile kullanıyorum ben 1 haftada yarısından fazlası bitti. Ama tadı güzel yalan yok.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Evren AYDIN
Bende almayı düşünüyorum,hafif yulafli tatlılar yaparken tatlandirmsk amaçlı kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna benzer uygun fiyatlı değerlendireceğimiz markalar varmı ? ben günlük protein ihtiyacı için değilde öğünlerde yulafın üzerine felan sos hazırlatmak için kullanacağım

Son düzenleme:

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Reşit Akalın
Bende almayı düşünüyorum,hafif yulafli tatlılar yaparken tatlandirmsk amaçlı kullanmak istiyorum

Buna benzer uygun fiyatlı değerlendireceğimiz markalar varmı ? ben günlük protein ihtiyacı için değilde öğünlerde yulafın üzerine felan sos hazırlatmak için kullanacağım
Protein ocean alabilirsin yine. Birçok aroma var: tuzlu karamel, fındıklı çikolata, birthday cake, çikolata, tiramisu vesaire vesaire

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
abbas

bigjoy bigwhey classic 70 servis 2,5 kg'di sanırım onun servisinde 25 gram protein var fiyatına göre de iyi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Oğuz
Bunu da gördüysek rahatça ölebiliriz

ANYA

80+ Bronze
yerli diye almazdım ama analiz rapor olduğu için aldım hem lansman var içinde kadayıf var olmasa iyi olcak tadı sevmiyorum zaten neyse, günlük protein yetmediği için aldım, bulk yapıyorum gainer hem 2-3 tane protein içiyorum etkisi var

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih
içinde kadayıf var . Olayı o zaten aga yoksa fıstık aromalı olurdu. Youtubeda inceleme videosunu çeken birinden izlemiştim kadayıf olmasa güzel olurdu ağza gelmesi kötü diyordu. Açın izleyin alacaksanız. Ayrıca 3-5 gram sırf doku için katılan kadayıfın ne kalorisi olacak sorun olmaz ondan.
WPC 70 için ortalama bir fiyat çok da sıcak fırsat sayılmaz ama alınabilir bir ürün.
Ha ben whey ürünlerinde (isolate olmayan normal whey yani bu linkteki gibi) WPC70 kullanıp da , analiz raporu olarak WPI90 olan ürünün analizini paylaşan bir firmadan bedava olsa hiçbir şey almam orası ayrı. Şahsi boykot ediyorum bunun gibi düzenbazları :D
Hocam hiqdan protein tozu almayı düşünüyorum nasıldır sizce ya da önerebileceğin marka var mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Onur Yücel
Hocam hiqdan protein tozu almayı düşünüyorum nasıldır sizce ya da önerebileceğin marka var mi
HIQ nun Protein tozu iyidir. Türk malı olarak Hardlinedan sonra en kaliteli mal onların diyebiliriz. Hatta Hardline ın whey3 matrix ve hiq hipro karşılaştırırsak hipro ağır basar zira digezyme var içinde hardline gitmiş creatine koymuş. Creatin i ne yapayım abi ben protein tozunda :D
Acelesi yoksa bekle derim bence yılbaşı indirime girer HIQ o zaman alırsın. Ben protein tozu kullanmıyorum ama supplement olarak hiq nun tatlandırıcılarını kullanıyorum yalnızca. Tatları on numara (baklava hariç sakın almayın aldırmayın insanlık ayıbı bir ürün) dolayısıyla wheylerinin de tatları iyidir diye düşünüyorum.

Türk malı whey alacaksanız Supplementler , bigjoy ,hardline , hiq güvenilir adresler. Diğerleri madrabaz.

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enis
Türk malı almaya devam gençler yerli malı yurdun malıı çin menşei kakaolu maltodekstrin hayırlı olsun

Top Bottom