Neler Yeni

Grizzone 30 servis whey protein 250 TL

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Emir
1.si raftaki süt bile sonuç olarak katkı maddeli.. 2.si ortalama bir tozda 24 gram protein varken bunda 11 veya 15 gram protein olması çok ilginç demekki içerik olarak kaliteli olduğunu düşünmüyorum.. daha öncede söylediğim gibi içinde ne olduğu belli olmayan kalitesiz içerikli 11 gram protein için bu tozu içeceğime 1 adet yumurta yer daha fazla protein alırım
Sen öyle yap kanka

catsped

80+
Alınır mı zehirlenir miyiz? mantık olarak 2 kutu alsak servis sayısı: 60 - fakat protein oranı yarım olduğundan 30 servis diyebiliriz.
Bu durumda 490₺ / 30 = 16₺ lira servisi demek. Onun yerine lansman proteinocean mı alsak bilemedim?*?
tavuk al kanka tavuk daha ucuz 70 liraya satiliyor bütün tavugun kilosu migrosda

Canx72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Gençler grizzone eco serisi almayın lanet bir şey içilmiyor şeker oranı yüksek olduğu içinde çok köpürüyor ben hardline kullanıyorum sizde protein oceon yada hard line tavsiye ederim

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
messi
Gençler grizzone eco serisi almayın lanet bir şey içilmiyor şeker oranı yüksek olduğu içinde çok köpürüyor ben hardline kullanıyorum sizde protein oceon yada hard line tavsiye ederim
bunu gördükten sonra vazgeçtim spora başlamayı düşünoyordum

KalWardin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed Güzel
etikete bakiyorsak bunun yerine high nutrition almak mantıklı değil mi onlar servis başına 24gr protein içerdiğini iddia ediyorlar üstelik kiloluk ürünün servis fiyatı 12,5 iki kg'lık olanınki 10,5 TL

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bunun yerine yumurta yerim tavuk yerim diyenler için söylüyorum bu zaten takviye edici gıda, günlük ihtiyacınız olan proteini bundan karşılayın diye değil . Yumurtayı da, eti de bakliyatı da yemeniz gerekiyor protein açığınız kalırsa kullanmanız gereken bir ürün. Tüm proteini etten ya da yumurtadan karşılarsanız da sağlıksız kolesterolünüz fırlar. Tada ya da kokusuna göre kaliteli kalitesiz demek de saçma çeşit çeşit aroma var kaliteyi bu belirlemez. Çoğu markayı kullanmış biri olarak tr de satılan suplementlerinin yüzde 90 nının aynı kalitede olduğunu düşünüyorum eğer kullanacaksanız fiyat performans olarak en uygunu hangisiyse onu alın bence, tr de en kaliteli diye pahalıya satılan suplementlerinde kalitesi mechul hepsinin bir belgesi oluyor ama sürekli test yaptırılan ürünler değil. Bu ürün için de 30 servis olarak değil de oran orantı yaparsak yaklaşık 19 servis gibi düşünmek lazım protein oranı az, diğer markaların çoğunda servis 24 gram protrinden başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üründe de 15 gram protein var satıcı 11 ve 15 olarak yanıt vermiş hep aroma olarak fark ediyor muhtemelen, ürünün ve bu aromanın arkasında içerik olarak 15 gram diye belirtilmiş

Son düzenleme:

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
Lansman p.o. Cookie Cream alabilirsiniz fiyatına göre iyi.Ben geçen aldım tadı güzel ama biraz fazla tatlı, sık tüketiyorsanız bayabilir aklınızda olsun.

catsped

80+
Lansman p.o. Cookie Cream alabilirsiniz fiyatına göre iyi.Ben geçen aldım tadı güzel ama biraz fazla tatlı, sık tüketiyorsanız bayabilir aklınızda olsun.
ona da parasını vermeye değmez. lor peynirini blenderdan geçirip balla muzla yemek aynı hesaba çıkıyor üstelik daha ucuz. adamlar azıcık mala bi ton para istiyor. lansman 400 lira dedikleri şey ürünün normal fiyatı zaten. arada sırada trendyolda verdikleri indirim kuponlarını kullandıgında protein tozları yine 400 liraya denk geliyor. yani adamlar indirim ayağına normal fiyattan iteliyor. cream of rice da aynı şekilde ona da para verilmez. 3 kilo pirinç ununu değirmenciler 130 liradan satıyor. muzla meyveyle balla yesen yine protein ocean'ın ürünlerinden daha uyguna geliyor.

SabriAbi1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Faruk
Fp diye elimde ocean olmasına ragmen almıştım yorumunu görünce iade ettim kral saolasin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,858
Üyeler
170,628
Son üye
TrenDE24000
Top Bottom