Bu fiyata iyi midir 1.6k ya belki alabilirim baska alabilcrğim daha iyi bi klavye varmı tr den900 küsüre geliyordu temudan hatta bir iki bişey yapıp çok daha ucuza alan insanlar vardı. Kaçırdığıma almadığıma pişmanım şahsen stoktan kalktıktan sonra klavyem bozuldu çünkü. 1500-2000 arasında 2. el sitelerinde sıfır olarak satışı var. Bana çok pahalı geliyor bu fiyat ancak piyasa kendi kendine bu fiyatlara evrilmiş durumda. Daha ucuza bulabileceğinizi sanmıyorum. Bulabileceğiniz en en uygun fiyat 1500TL hadi en iyi ihtimalle 1400TL falandır herhalde.
O fiyatlara da F75'den daha iyisi olmayabilir
İyidirBu fiyata iyi midir 1.6k ya belki alabilirim baska alabilcrğim daha iyi bi klavye varmı tr den
3k klavye önerisi istesen yine aula önerirdim. Daha iyi bi şey alamazsın o bütçeye.Bu fiyata iyi midir 1.6k ya belki alabilirim baska alabilcrğim daha iyi bi klavye varmı tr den
ben 1.5 k ya aldım az once biri ön satışadm satıyodu kapora vb istemedide 1-2 hafta sonra alacağımSahibinden son fiyat 1.7k diyor kutulu faturası yok alınır mı
Kanka tr bırak yurtdışından da daha iyisini alamazdın 30 euro sınırı olmasa bile. Al yani bu tartışmaya kapalı 900 liraya satıldı diye şu kadar etmez bu kadar etmez diyen biri o zaman daha fp ürün masaya vurmalı kimse kusura bakmasın. Al gitsin muhtemelen o fiyata çok süre ilanda durmaz satılır.Bu fiyata iyi midir 1.6k ya belki alabilirim baska alabilcrğim daha iyi bi klavye varmı tr den
Hpcam sağlam olup olmadıgını nası anlarım bpzuk vs ya da aldıktan sonra bozuk falan cıkarsa ne yaoabilirim ?Kanka tr bırak yurtdışından da daha iyisini alamazdın 30 euro sınırı olmasa bile. Al yani bu tartışmaya kapalı 900 liraya satıldı diye şu kadar etmez bu kadar etmez diyen biri o zaman daha fp ürün masaya vurmalı kimse kusura bakmasın. Al gitsin muhtemelen o fiyata çok süre ilanda durmaz satılır.