Neler Yeni

Windows 11 dijital lisans önerisi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Arda Teksin
Herhangi bir dezavantajı vs. var mı?
Anakarta işlendiği için hiçbir hesap vs girmeden dilediğin kadar format at otomatik etkinlesiyor + olarak Windows 10 /11 pro 2'side aynı gerçi kodlar 2'sindede çalışıyor pro olarak lisanslarsaniz pc'yi örnek home vs tarzı işletim sistemi kurduğunuzdada otomatik etkinlesiyor.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Kadir
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

OEM herzaman daha iyi benim gibi birçok kişi hotmail hesabını Windowsa girmek istemiyor anakarta isleyince hesap vs girmeden otomatik etkinlesiyor lisans
hocam şuan herhangibir lisans mevcut değil almadım da windwos etkin olmamasına rağmen retail yazıyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    2.5 MB · Hit: 16

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Serkan
Anakarta işlendiği için hiçbir hesap vs girmeden dilediğin kadar format at otomatik etkinlesiyor + olarak Windows 10 /11 pro 2'side aynı gerçi kodlar 2'sindede çalışıyor pro olarak lisanslarsaniz pc'yi örnek home vs tarzı işletim sistemi kurduğunuzdada otomatik etkinlesiyor.
Sonradan anakart değişmeyeceğim için oem alıyorum, saglamlisans sitesinden alacağım teşekkürler

yukarıda yazdım okuyabilirsin.
Sonradan anakart değişmeyeceğim için oem alıyorum o zaman, saglamlisans sitesinden teşekkürler.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Arda Teksin

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Arda Teksin

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Rüveyda Akın
Sonradan anakart değişmeyeceğim için oem alıyorum, saglamlisans sitesinden alacağım teşekkürler

Sonradan anakart değişmeyeceğim için oem alıyorum o zaman, saglamlisans sitesinden teşekkürler.
Ne yaptın? Ben de de etkinleştir yazısı var. Ne önerirsin?

Top Bottom