.Ardaa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 595
yukarıda yazdım okuyabilirsin.Herhangi bir dezavantajı vs. var mı?
yukarıda yazdım okuyabilirsin.Herhangi bir dezavantajı vs. var mı?
Anakarta işlendiği için hiçbir hesap vs girmeden dilediğin kadar format at otomatik etkinlesiyor + olarak Windows 10 /11 pro 2'side aynı gerçi kodlar 2'sindede çalışıyor pro olarak lisanslarsaniz pc'yi örnek home vs tarzı işletim sistemi kurduğunuzdada otomatik etkinlesiyor.Herhangi bir dezavantajı vs. var mı?
hocam şuan herhangibir lisans mevcut değil almadım da windwos etkin olmamasına rağmen retail yazıyorEvet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OEM herzaman daha iyi benim gibi birçok kişi hotmail hesabını Windowsa girmek istemiyor anakarta isleyince hesap vs girmeden otomatik etkinlesiyor lisans
Sonradan anakart değişmeyeceğim için oem alıyorum, saglamlisans sitesinden alacağım teşekkürlerAnakarta işlendiği için hiçbir hesap vs girmeden dilediğin kadar format at otomatik etkinlesiyor + olarak Windows 10 /11 pro 2'side aynı gerçi kodlar 2'sindede çalışıyor pro olarak lisanslarsaniz pc'yi örnek home vs tarzı işletim sistemi kurduğunuzdada otomatik etkinlesiyor.
Sonradan anakart değişmeyeceğim için oem alıyorum o zaman, saglamlisans sitesinden teşekkürler.yukarıda yazdım okuyabilirsin.
zaten etkın suan retail key mevcut.hocam şuan herhangibir lisans mevcut değil almadım da windwos etkin olmamasına rağmen retail yazıyor
yüklü gelmiş olabilir.Lisans anahtarı girmedim ki ?
Uzun süreli PC degismeyeceksen linkteki lisansı alırsan daha mantıklıhocam şuan herhangibir lisans mevcut değil almadım da windwos etkin olmamasına rağmen retail yazıyor
Ne yaptın? Ben de de etkinleştir yazısı var. Ne önerirsin?Sonradan anakart değişmeyeceğim için oem alıyorum, saglamlisans sitesinden alacağım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonradan anakart değişmeyeceğim için oem alıyorum o zaman, saglamlisans sitesinden teşekkürler.