Neler Yeni

İtopyadan hazır sistem alınır mı? (İnternet üzerinden alınacaktır)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Altıntop
Bütçe
30.000
Arkadaşlar yakın zamanda sistem almayı düşünüyorum fakat itopya konusunda tereddütlerim var sizin düşünceleriniz nelerdir birde altta bıraktığım sistem alınır mı?
Kasayı rampage loopy olarak değiştirmeyi düşünmekteyim teşekkürler.
Öneride alabilirim.

Yigit42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Latif Yiğit
Daha önce satın alım yaptım, üründe sıkıntı çıktı iade ettim parasını göndermediler çok uğraştırdılar buradan bir şey alınmaz.
Arkadaşlar yakın zamanda sistem almayı düşünüyorum fakat itopya konusunda tereddütlerim var sizin düşünceleriniz nelerdir birde altta bıraktığım sistem alınır mı?
Öneride alabilirim.

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Yavaş
ayın 4 ünde sipariş vermiştim 14 ünde gelmişti sıkıntısız bu 2. sistem alışım itopyadan 4 sene önce almıştım donanım arşivi sistemiydi Da2 ben sıkıntı yaşamadım hiç

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Altıntop
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce satın alım yaptım, üründe sıkıntı çıktı iade ettim parasını göndermediler çok uğraştırdılar buradan bir şey alınmaz.
Ne gibi bir sorun? Eksik parça vs gibi mi yoksa daha büyük bir sorun mu?

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mustafa Aydemir
Öneride alabilirim.
bir defa monitör 1 defa sistem 1 defada mouse aldım sıkıntı çıkmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Altıntop
Öneride alabilirim.
Peki sistem hakkındaki düşünceniz neler yani pek anlamıyorum sistemlerden o yüzden sormaktayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir defa monitör 1 defa sistem 1 defada mouse aldım sıkıntı çıkmadı
Peki sizce şubeden mi alınmalı yoksa internet üzerinden alırsam başım fazla ağrır mı?

Son düzenleme:

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mustafa Aydemir
Peki sistem hakkındaki düşünceniz neler yani pek anlamıyorum sistemlerden o yüzden sormaktayım

Peki sizce şubeden mi alınmalı yoksa internet üzerinden alırsam başım fazla ağrır mı?
ben internetten aldım hem hızlı geldi hem sorunsuz zaten kargo firması olarak boltkargo ile çalışıyorlar bana siparişlerimi onlar getirmişti(büyük kargolarda) mouseyi onlar getirmemişti sanki

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Sistemin pek al benisi yok gibi. Düzgün bir şekilde alınması için 27.000 TL ödenmesi gerekiyor. Fakat o zaman da hala anakart giriş seviye, ekran kartı giriş seviye ve ısınan bir model kalıyor. Ayrıca işlemci soğutması da soru işareti. İtopya'dan da 2 tane hazır sistem, 1 tane klavye ve 2 tane mouse. Bu güne kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Altıntop
Sistemin pek al benisi yok gibi. Düzgün bir şekilde alınması için 27.000 TL ödenmesi gerekiyor. Fakat o zaman da hala anakart giriş seviye, ekran kartı giriş seviye ve ısınan bir model kalıyor. Ayrıca işlemci soğutması da soru işareti. İtopya'dan da 2 tane hazır sistem, 1 tane klavye ve 2 tane mouse. Bu güne kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
İşlemci fanı konusunda bende öyle düşünmekteyim fakat sistemi aldıktan 1 ay sonra değiştirecem fanı ancak 30 bin bandında başka bir sistem önerin varsa o da değerlendirilebilir

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
İşlemci fanı konusunda bende öyle düşünmekteyim fakat sistemi aldıktan 1 ay sonra değiştirecem fanı ancak 30 bin bandında başka bir sistem önerin varsa o da değerlendirilebilir
Yav şuan piyasa gerçekten mide bulandırıcı, gene de bi göz atıp güzel bir şey bulursam atarım. Bu arada nakit mi alacaksınız taksitli mi ? Olmazsa olmazım bir sorum daha, tek tek toplasak montajını yapabilir misiniz, ya da yaptırabilir misiniz ?

Nezha

80+ Bronze
Ben 29unda aldım 14ünde geldi. +500 lira vererek anakartı yükselttim 5 gün sonra aradılar seçtiğiniz anakart yok dediler b650m-b yerine b650m s2h verecez dediler. Yok dedim üstüne para vereyim üst model verin dedim. Yok dediler. Fiyat farkı ne olacak dedim fiyat farkı varsa ödenir dediler. Tabi var 500 lira fark verdim sipariş kısmında. Ödeme falan olmadı dandik anakarta mahkum ettiler. Expo sistem aldım ramin expo desteksiz olanını göndermişler 4800mhzde kaldı 6000e çıkmıyor. Ramin açıklamasında expo veya xmp yazmıyordu expo gelir Expo sisteme dedim xmp ile geldi.

BİR DAHA KALEM PİL DAHİ ALMAM.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış Altıntop
Yav şuan piyasa gerçekten mide bulandırıcı, gene de bi göz atıp güzel bir şey bulursam atarım. Bu arada nakit mi alacaksınız taksitli mi ? Olmazsa olmazım bir sorum daha, tek tek toplasak montajını yapabilir misiniz, ya da yaptırabilir misiniz ?
Yani yaptırabilirim

Bütçe de çok yok maks 30 bin

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
İşlemci: https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Anakart: https://www.amazon.com.tr/dp/B0B76CDHFY?tag=akakceprime-21&psc=1

Ekran kartı: https://www.n11.com/urun/powercolor...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Ssd: https://www.hepsiburada.com/kioxia-...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.95

Ram: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...36-tmd516gb6000u36-ddr5-fiyati,841878670.html

Kasa/psu: https://pckolik.com/tr/products-det...rgb-atx-bilgisayar-kasasi?ref=akakce&v=1.59.5

İşlemci soğutucu: https://www.amazon.com.tr/dp/B091H9...33&creativeASIN=B091H99FMB&linkCode=asn&psc=1

Amazon'da satılan ürünler Amazon Prime isteyebilir. Anakartta 2 adet m.2 ssd slotu bulunduğu için elinize para geçince 1 tb ya da 500 gb daha ssd alıp rahatlarsınız. Aynı şekilde ramin yeterli gelmediği zaman da aynısından bir tane daha alıp 32 gb rame sahip olabilirsiniz. Toplam fiyatı 31.238 TL, evet bütçenizi aştı fakat yardımcı olabilmek maksadı ile gene de atayım dedim. Şimdi de bi hazır sistemlere bakıcam iyi bir şey var mı bakalım.

Ayrıca bu sistemi de düşünebilirsin, hatta daha iyi olur benim topladığımdan. Rami Kingston Beast 1x16 5600mhz cl36 olanı yaparsın, ssdyi de yükseltebilirsen Kingston NV3-NV2 1 tb olanı yapıp akabilirsin. Fakat coil whine denen bi sorun var alan kişiler çoğunlukla bu şikayetten yakınıyor. Bence dert edilecek bir sorun değil ekran kartından cızzz diye gelen bir ses. Zaten kulaklık takarak kullanıldığı için bilgisayar çok duyulmaz. Tabi kiii o kadar para verip böyle bir sıkıntıyı da istemeyebiilirsiniz karar tamamen sizin.

Son düzenleme:
Top Bottom