Neler Yeni

4070s ekran kartı için 2k ips monitör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
Bütçe
10500
4070s süper sistem almaya karar verdim arkadaşlar bunun için 10.500e kadar bütçem var 2k ips, 144 240 hz arası olması benim için yeterli curved olmasın düz ekranı canlı rdr 2 de mükemmel görüntü sunsun kafi :), Önerilerinizi bu yorumun altında atarsanız çok sevinirim.

@Fantastiktürk Bu konuda bilgilisiniz diye güncel olarak fikrinizi almak isterim hocam, aşağıda 3 tane emsal aldım sizinde önerileriniz varsa farklı yazarsanız sevinirim. Yorumunuzu beklemekteyim.

1. monitör
2. monitör
3. monitör

TheFaLcoN

80+ Bronze
Bende bir inceleyeyim bakalım takipteyim.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1. monitör iyi ama 10.5 etmez. 8K falan ederi.
2. monitör üsttekinin bir tık kötüsü ve daha iyisi var o fiyata. Bu modeli şimdi önereceklerim olmayınca/fiyatı yükselince/satıcıları kötü olunca öneriyorum sadece.
3. monitör çok iyi (üstteki ikisinden de iyi ve şimdi atacaklarıma denk) ama kalite kontrolde sıkıntılı. Para varken alip uğraştığinıza değmez.

Aptek güvenilir diye duydum ama bilmiyorum. En azından Amazon'da satılıyor.

Bütçe çıkarsa:

Bütçe çıkmazsa ama 2K 240Hz'de ısrar edilirse:
(Satıcısi hakkında bilgim yok)

İncelemeleri için (Özellikle MSI için bakın):

Para tasarrufu yapmak isterseniz 3. linkteki Lenovo'yu alabilirsiniz. Ama sorunsuz bir tane bulmak için birden fazla kez iade/değişimle uğraşmanız gerekebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. monitör üsttekinin bir tık kötüsü ve daha iyisi var o fiyata. Bu modeli şimdi önereceklerim olmayınca/fiyatı yükselince/satıcıları kötü olunca öneriyorum sadece.
3. monitör çok iyi (üstteki ikisinden de iyi ve şimdi atacaklarıma denk) ama kalite kontrolde sıkıntılı. Para varken alip uğraştığinıza değmez.

Bütçe çıkarsa:

Para tasarrufu yapmak isterseniz 3. linkteki Lenovo'yu alabilirsiniz. Ama sorunsuz bir tane bulmak için birden fazla kez iade/değişimle uğraşmanız gerekebilir.
Hocam değerli yorumun için çok teşekkürler, 1 ve 2 yi sizin önerinizle silme kararı aldım, şimdi 3. monitöre çok iyi dediniz ama gelen ürün piksel sorunu vs iade ile uğraşırsınız diye anladım, bunun neticesinde 3. yü de eleme kararı aldım almışken en iyisi olsun, 2k 240hz msi mi, yoksa bütçe viewsonic mi önerirsiniz son olarak ? o kadar fiyat farkına değer mi sizce, viewsonic 2k 240hz ile 2k msi 240hz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde 4070s için 240 hz çok mu abartı pişman eder mi hocam ?

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Baran YAĞÇI
Hocam bence Gamepowerin Sonic T80 modeline bakın derim gayet kalitetli monitör PC hocası incelemesinide izleyebilirsiniz. Ben şuan kullanmaktayım gayet keyif verici bir monitör

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
oktay
4070s süper sistem almaya karar verdim arkadaşlar bunun için 10.500e kadar bütçem var 2k ips, 144 240 hz arası olması benim için yeterli curved olmasın düz ekranı canlı rdr 2 de mükemmel görüntü sunsun kafi :), Önerilerinizi bu yorumun altında atarsanız çok sevinirim.

@Fantastiktürk Bu konuda bilgilisiniz diye güncel olarak fikrinizi almak isterim hocam, aşağıda 3 tane emsal aldım sizinde önerileriniz varsa farklı yazarsanız sevinirim. Yorumunuzu beklemekteyim.

1. monitör
2. monitör
3. monitör
3.monitör olarak attığınız çok iyi şuan ki fiyatıda uygun

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bence Gamepowerin Sonic T80 modeline bakın derim gayet kalitetli monitör PC hocası incelemesinide izleyebilirsiniz. Ben şuan kullanmaktayım gayet keyif verici bir monitör
Bahsettiğiniz monitörü bilmiyorum ama o adamdan ve Modart'tan monitör izlemeyin. M'sinden anlamıyor. İçerik de sponsordan geçilmiyor. Biri ghosting testi bile yapamıyor öbürü de 110RGB Overshoot'a overshoot yok diyor.
Hocam değerli yorumun için çok teşekkürler, 1 ve 2 yi sizin önerinizle silme kararı aldım, şimdi 3. monitöre çok iyi dediniz ama gelen ürün piksel sorunu vs iade ile uğraşırsınız diye anladım, bunun neticesinde 3. yü de eleme kararı aldım almışken en iyisi olsun, 2k 240hz msi mi, yoksa bütçe viewsonic mi önerirsiniz son olarak ? o kadar fiyat farkına değer mi sizce, viewsonic 2k 240hz ile 2k msi 240hz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde 4070s için 240 hz çok mu abartı pişman eder mi hocam ?
MSI. Açiklama için bknz.:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri

Bütçe çıkarsa:

Monitor konusunda yardimlarinizdan dolayi ben ayrica tesekkur etmek istiyorum. Ne zaman aklima bu konuda bir soru takilsa sizin konulara ve incelemelere bakiyorum. Kendi adima size tekrar tesekkur ederim, iyiki varsiniz.

Salihayaz

80+ Bronze
Selam dostum bence ASUS VG27AQ3A Modeline bir bak 2 k ve fiyat performans güzel model

Top Bottom