Neler Yeni

Telefon hattımı nasıl kapatabilirim

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Hat benim üstüme değil başka bir operatörden başka bir numara alacam hattın sahibiyle konuşmuyorum ve ben ona hattı kapattır kullanmıyorum desem bile kapattırmaz. ben hattı kendim nasıl kapatabilirim e devlette kullandığım numara olarak gözüküyor ama asıl hat sahibi başkası

Hat benim üstüme değil başka bir operatörden başka bir numara alacam hattın sahibiyle konuşmuyorum ve ben ona hattı kapattır kullanmıyorum desem bile kapattırmaz. ben hattı kendim nasıl kapatabilirim e devlette kullandığım numara olarak gözüküyor ama asıl hat sahibi başkası
Kendisi yapabilir sen bir şey yapamazsın o kişiyi ikna etmeden

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
yunusemre
hat sahıbı harıc kapatılmıyor

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Alihan YILMAZ
Faturalı değilse, kullanılmayan hatlar bir süre sonra kapatılıyor.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Alihan YILMAZ
Faturalı ama sözleşmesi dolmak üzere 1 ay sonra. Faturasiza geçirip kendi haline bıraksam olur mu
Sen faturasıza geçiremezsin.
Faturalıysa daha da iyi. At sim kartını çöpe. Fatura kimin adınaysa o öder. Bırak ödesin dursun.

Top Bottom