Neler Yeni

Valorant Hesap Satıs Hakkında

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
yunusemre
Dostlar selam artık rıot oyunlarından sıkıldım ve hesabımı satıcam ıtemsatıs ve klasgamede var fakat her gelen hesaba gırebılırmıyım veya sıte dısı ıbandan halledelım dedıgı ıcın bır turlu satamadım hesapta aslında fıyatına gore ıyı lolde 64 kostum var valoda champıons vandal koken vandal asıl vandal ıyon spectre yagmacı phantom yagmacı karambıt fıyatı 1900 olarak koydum daha dusmelımıyım bence tam yerınde aslında ayrıca onun harıcınde hangı sıtelerde guvenlı sekılde daha hızlı satabılırım ?

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
fiyatı güzel bence
itemsatış gibi sitelerde satmakta fayda var

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Mert ash
Yüzyüze tanıdığın birine satmanı öneririm hocam sitelerle sıkıntı yaşayanlar çok oluyor ben şahsen gamermarkttan 2 tane hesap sattım toplam 17 18 bin tl değerinde bi kazancım oldu ama hesaplarda bir sorun çıksa şuan site falan bana dava açar büyük ihtimal sıkıntı yaşarım ondan korkuyorum biraz sana önerim yüzyüze tanıdığın birine satman olacaktır

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüzyüze tanıdığın birine satmanı öneririm hocam sitelerle sıkıntı yaşayanlar çok oluyor ben şahsen gamermarkttan 2 tane hesap sattım toplam 17 18 bin tl değerinde bi kazancım oldu ama hesaplarda bir sorun çıksa şuan site falan bana dava açar büyük ihtimal sıkıntı yaşarım ondan korkuyorum biraz sana önerim yüzyüze tanıdığın birine satman olacaktır
yanı sattıgım dıger hesapları gerı cekmedım hıc ceksem davalık olabılırım yuzyuzede tanıdıgım 2 arkadasım var galıba toplam :D

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
hocam siz yapmasanız bile müşterinin ne yapacağı belli olmaz ama itemsatış bence bu konuda iyi hesap alımı yapmıştım birkaç kere

Eminpasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Emin ERDEM
yanı sattıgım dıger hesapları gerı cekmedım hıc ceksem davalık olabılırım yuzyuzede tanıdıgım 2 arkadasım var galıba toplam :D
Skinlerin aşırı bir önemi yok hesabın rankı fiyatını belirlemede yardımcı oluyor.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam siz yapmasanız bile müşterinin ne yapacağı belli olmaz ama itemsatış bence bu konuda iyi hesap alımı yapmıştım birkaç kere
anladım tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Skinlerin aşırı bir önemi yok hesabın rankı fiyatını belirlemede yardımcı oluyor.
yanı oda onemlı tabı ama onun ıcın dırek rank kasılıp satılan hesaplar var

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Mert ash
hesap ban yese bile gamermarkt seni suçlu buluyor müşteri hainlik yaparsa

Top Bottom