Oğuzhan kılıç
80+
- Bütçe
- 10000
PlayStation 5 için adamakıllı kronik sorunsuz bir monitör arıyorum 4.000-10.000 arası monitör önerilerinizi bekliyorum.
PlayStation 5 için adamakıllı kronik sorunsuz bir monitör arıyorum 4.000-10.000 arası monitör önerilerinizi bekliyorum.
Hocam çok kötü dediğiniz monitör zaten PS5 gibi 4k 60hz destekliyor. Üstüne zaten PS5 ile bilgisayardaki gibi competitive oyun yapısıda yok. 4K da 120hz veren çok çok az oyun var ps5 de ve onlar zaten küçük indie oyunlar. 4ms ise size yeter konsol olduğu için farketmezsinizÇok kötü bu ya 60hz+4ms
Üstüne büyük bir monitör, ps5 deneyimi için çok ideal. Dizi film vs de izlersiniz. Paneli hakkında konuşmuyorum harika zaten. Bence ideal PS5 deneyimi büyük ekran yüksek çözünürlük rahat oyun oynamaktır. Zaten maksimum 120hz destekliyor PS5, eğer illaki 120 hz istiyorsunuz arkadaşın attığı 180hz sizin için ideal olabilir (ki 180hz i göremiyeceksiniz)Hocam çok kötü dediğiniz monitör zaten PS5 gibi 4k 60hz destekliyor. Üstüne zaten PS5 ile bilgisayardaki gibi competitive oyun yapısıda yok. 4K da 120hz veren çok çok az oyun var ps5 de ve onlar zaten küçük indie oyunlar. 4ms ise size yeter konsol olduğu için farketmezsiniz
Doğru diyorsunuzda hocam öyle pek televizyon tarzı istemiyorum arkadaşın attığı G5 kronik sorunlu diye biliyorumÜstüne büyük bir monitör, ps5 deneyimi için çok ideal. Dizi film vs de izlersiniz. Paneli hakkında konuşmuyorum harika zaten. Bence ideal PS5 deneyimi büyük ekran yüksek çözünürlük rahat oyun oynamaktır. Zaten maksimum 120hz destekliyor PS5, eğer illaki 120 hz istiyorsunuz arkadaşın attığı 180hz sizin için ideal olabilir (ki 180hz i göremiyeceksiniz)
Ekran büyüklüğü olarak iyi geldi bende pek bilmiyorum açıkcası panel kalitesini falan da hocam.Doğru diyorsunuzda hocam öyle pek televizyon tarzı istemiyorum arkadaşın attığı G5 kronik sorunlu diye biliyorum
Hocam televizyon tarzı olmayan 4k monitörler bütçenizi aşıyor, ayrıca büyük ekranda oynamaya alışınca bir daha küçük ekrana geçmezsiniz hocam, kendi ps5 imi 27 inç bir monitörde oynuyordum, 75 inç bir televizyona geçince oyun deneyimim tamamen değişti.Doğru diyorsunuzda hocam öyle pek televizyon tarzı istemiyorum arkadaşın attığı G5 kronik sorunlu diye biliyorum
İkinci el garantili PS 5 slim düşünüyorum mantıklı mı?Hocam televizyon tarzı olmayan 4k monitörler bütçenizi aşıyor, ayrıca büyük ekranda oynamaya alışınca bir daha küçük ekrana geçmezsiniz hocam, kendi ps5 imi 27 inç bir monitörde oynuyordum, 75 inç bir televizyona geçince oyun deneyimim tamamen değişti.
Hocam garantisi varsa sorun olmaz. Ne kadar fiyat istediler?İkinci el garantili PS 5 slim düşünüyorum mantıklı mı?
16.000TL Tek Kol Cd'li VersiyonHocam garantisi varsa sorun olmaz. Ne kadar fiyat istediler?
Alınır hocam16.000TL Tek Kol Cd'li Versiyon