Neler Yeni

Epic games yada Steam hesabının artık kullanmayan varmı ?

nakruff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
furkan
Arkadaşlar İşimden Yeni kovuldum kafa dağıtmak istiyorum fakat param yok ( arzum gta 5 bitirmek ) steam yada epic fark etmez artık kullanmadınız hesap varsa bı kac haftalına oynamam için verebilecek hayırsever vatandaş arıyorum anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim ( fakir ve bitkin bir türk genci )

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,817
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Epic bedava oyunlar veriyor her gün. Hemen epic hesabı açıp topla onları. Steamde black desert bedava oldu onu al. Ayrıca ucuz oyunların listesi var.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Koray Yıldız
Arkadaşlar İşimden Yeni kovuldum kafa dağıtmak istiyorum fakat param yok ( arzum gta 5 bitirmek ) steam yada epic fark etmez artık kullanmadınız hesap varsa bı kac haftalına oynamam için verebilecek hayırsever vatandaş arıyorum anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim ( fakir ve bitkin bir türk genci )
Korsan?

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
son zamanlarda pek güvenemiyorum
Steam hesabını verecek kişide size güvenemez hocam. 50 liraya 3 oyun falan hesap satan siteler var torrent güvenmiyorsanız onlara bakın.

nakruff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam hesabını verecek kişide size güvenemez hocam. 50 liraya 3 oyun falan hesap satan siteler var torrent güvenmiyorsanız onlara bakın.
haklısın da yaşım tutmuyo kredi kartım yok ailemde izin vermiyo belki kullanmayan biri vermek ister diye yazmıştım ama yinede saol

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL

Yanlış anlamayın ama insanlar size neden güvensin ? Siz olsanız güvenir miydiniz ? Steam'de bir sürü bedava oyun var. EPIC Games yıllar yılı belki 50 tane deve dişi gibi oyun verdi bedava...Amazon Prime deseniz halen veriyor. Öğrenci olduğunuzu söylüyorsunuz ininal benzeri kartlar ile amazon prime üyesi olup gayet oyun sahibi olabilirsiniz. Hem de aylık 49 TL paraya. Bu kadar da imkansız değil bazı şeyler.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali arda
Torrent kur istedigini oyna knk

nakruff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O ne kriz

Top Bottom