Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Hyperspeed 799₺ (Siparişler iptal edildi)

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Hatalı fiyatlandırma 😂

pcbuilder

80+
Beklenen cevap geldi:

"Merhabalar pcbuilder Bey,
Entegrasyon probleminden dolayı çok düşük olarak fiyat tanımlanmıştır. Bu kadar fiyat farkı olmamış olsaydı tarafımızca kesinlik destek sağlanacaktır. Fakat yaşanan entegrasyon probleminden dolayı fiyat ürün değerinin çok altında tanımlanmıştır. Konu adına maalesef tarafımızca bir ek işlem sağlanamamaktadır."

Hakem heyetine başvuralım bakalım.
Kendileri millete saplarken hiçbir sıkıntı olmuyor, biz ucuz görüp alınca "entegrasyon hatası". İyi niyetli olduklarını sanmadığım için bunlarla uğraşmayı seviyorum.

bedrano

80+
Başka dönüş yapılan oldu mu bilmiyorum ama 20 aralıkta yaptığım thh başvurusuna istinaden dün arayıp "ürünü size 799 TL den göndermek istiyoruz dediler" kabul ettim. Ödemeyi havale yaptım, bugün kargoya verdiler ve faturasını da mailden yolladılar.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,206
İsim
Yağız Berk Özel
Başka dönüş yapılan oldu mu bilmiyorum ama 20 aralıkta yaptığım thh başvurusuna istinaden dün arayıp "ürünü size 799 TL den göndermek istiyoruz dediler" kabul ettim. Ödemeyi havale yaptım, bugün kargoya verdiler ve faturasını da mailden yolladılar.
Hayırlı olsun hocam.

Gurkanpiro

80+ Platinum
799 Tl te vedava pilli olmasaydı keşke

bedrano

80+

pcbuilder

80+
Hocam selamlar. Bana da THH konusunda yardımcı olabilir misiniz?

bedrano

80+
Hocam selamlar. Bana da THH konusunda yardımcı olabilir misiniz?
E devletten tüketici hakem heyeti başvuru işlemine girip gerekli bilgileri giriyorsunuz başvurmak için, başka bişey soracaksanız bilmiyorum ben başka bir işlem yapmadım.

pcbuilder

80+
E devletten tüketici hakem heyeti başvuru işlemine girip gerekli bilgileri giriyorsunuz başvurmak için, başka bişey soracaksanız bilmiyorum ben başka bir işlem yapmadım.
Firma unvanı, vergi numarası, mersis numarası, firma adresi il, ilçe, telefon, faks ve açık adres bilgilerine ne yazdınız hocam? Ayrıca nasıl özetlediniz ve hangi belgeleri eklediniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Buldum ve doldurdum hocam.

Son düzenleme:
Top Bottom