oliveforge99
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,646
Razer Viper V3 Hyperspeed RZ01-04910100-R3M1 6 Tuş 30000 DPI Optik Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Focus Pro 30K var sensör olarak. Daha iyi ne olabilir içinde acaba?pilli bu ürün, sensor clickler vs. her şey dandik umarım farkındasınıızdır
Ana konusu mevcut![]()
Razer Viper V3 Hyperspeed RZ01-04910100-R3M1 6 Tuş 30000 DPI Optik Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şarjlı pil alınca sorun kalmıyor rival 3 wireless kullanmıştım bende şarji uzun gidiyor zaten 650mahti piller.pilli bu ürün, sensor clickler vs. her şey dandik umarım farkındasınıızdır
8k hız prosundaydi sanırım varsa ayrı bir aparat lazım değil kutusundan her şey çıkar.Aldığımız gibi 8k hz mı geliyor yoksa ayrı bir dongle almamız flan lazımmı?
Pil parası 2-3 ye katlar zamanla mouse parasınıpilli bu ürün, sensor clickler vs. her şey dandik umarım farkındasınıızdır
Bir adet 2500 mah duracell şarjlı pil alıyorsunuz 5 sene kullanıyorsunuz. Artık kullan at pilleri kullanmaktan vaz mı geçsek acaba?Pil parası 2-3 ye katlar zamanla mouse parasını![]()
forum.donanimarsivi.com
Sonra MOUSE NEDEN 1 KİLO (!)Bir adet 2500 mah duracell şarjlı pil alıyorsunuz 5 sene kullanıyorsunuz. Artık kullan at pilleri kullanmaktan vaz mı geçsek acaba?
Click derken switch demek istiyorsun sanırım. Razer optical v2. Gayet de güzel switchler. Sensörü söylemeye de gerek yok zaten. Fiyat performans olarak gayet de güzel bir mouse bence.pilli bu ürün, sensor clickler vs. her şey dandik umarım farkındasınıızdır
Bence hiç değmez. Özellikleri çok yakın. Hele ki kablosuz takıntın yoksa Razer DA V3 bence fiyat performans olarak gayet iyi bir mouse. Onlarca mouse kullandım ve şimdi ana mouse olarak kullanıyorum. Yanında bunu da aldın mı tadından yenmez: https://amzn.eu/d/9uAYV0n2 gün önce Deathadder V3 almıştım şimdi bunu gördüm de iade etmeye değer mi? Hem switchleri mekanik hem de 8000HZ'i hyperpolling dongle almadan kullanamıyormuşuz. Kablosuz takıntım yok.
Lithium Aaa pil alırsın, adaptör ile takarsın mouse boşa göre 8 gram ağırlaşır o kadar. Çok da bir ağırlık değil bence.Sonra MOUSE NEDEN 1 KİLO (!)![]()