ardakorkmaz06
80+
İhtiyaca bağlı. Yayın yapacaksan alınmaz. (Ki yayında yaparsın, yayınlarda kamera kalitesinin pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum)alınır mı
V15AF modelini kullanıyorum 1,5 yıldır 2 katı fiyatlı diğer marka kameralarından daha iyi.Nuroum v11 aldim. Memnunum bundan da daha iyi performans veriyor. Stokta suan yok 5 gun once vardi. 2 k 30 fps 1080 p 60 fps veriyor. İndirimsiz hali ile yurtdisindan. Vergiler dahil 1277 tl ye aldim. Bunu alacaginiza v11 nuroum bakin stoga gelince cekin. 9. gunde ulasti siparisi verdigimle beraber.
Şuan bilgisayarda kamera yok her şey için kullanabileceğim bir şey arıyorum bu denk geldiİhtiyaca bağlı. Yayın yapacaksan alınmaz. (Ki yayında yaparsın, yayınlarda kamera kalitesinin pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum)
Bilgisayarda webcam yok, günlük kullanımda lazım oluyor dersen alınır.
Evet ayni modelin dar acilisi ve auto focus modeli. İkiside tercih edilebilir. O 1 aydir falan stokta yok v11 surekli stokta oluyor. İksiinden birisi stoga gelince tercih edilebilir.V15AF modelini kullanıyorum 1,5 yıldır 2 katı fiyatlı diğer marka kameralarından daha iyi.