Yerli satıcı(ürünü aynı şekil alıp 5 katı fiyatına satan kişi)5 euroya düşürsünler siz niye yerli satıcıyı desteklemiyonuz
Nesi yanıltıcı doğrusu ne tam olarakYurtdışı yönetmeliği cuma günü yürürlüğe girecek. Haber yanıltıcı. Direkt alıp paylaşıyorsunuz. Tam doğrusunu Resmi Gazete'den okuyun.
Evet ürün + kargo olarak biliyorum bende 1050TL sınır var diyorlardı ama o muhabbet şöyle 30 euro şuan 30 euro 1097 tlt tutuyo geçme ihtimali varsa bile gümrükcünün vicdanına bağlı sanırım detaylarını bilmiyorumHızlı bir soru. AliExpress'ten bir ürün satın almak istiyorum da vergisiz fiyatı 772 lira tutuyor (Vergi ile 1235 TL)
Gelir mi bu ürün? Şu anki güncel düzenlemede vergi kısmı dahil değil diye biliyorum. Ürün + kargo hesabı yapılıyor demi?
ben de dün vermistim nolur acaba3 gün önce temudan sipariş verdim 1050 liralık ürün iptal edeyim mi ne olur
bilmiyom ki ben deben de dün vermistim nolur acaba
Yerli satıcı gurbete kalmadan ülkemizde düdüklediği için olabilir mi ? Yerli satıcı 17000 TL msrp si olan işlemciyi 25000 TL ye sattığı için olabilir mi ? Kendi arkadaşım 9800x3d yi 17000 TL ye getirdi yurtdışından.5 euroya düşürsünler siz niye yerli satıcıyı desteklemiyonuz
İronisine yazmıştım hocam aula ve ajazz konularına bakarsanız çok yorumum var zatenYerli satıcı gurbete kalmadan ülkemizde düdüklediği için olabilir mi ? Yerli satıcı 17000 TL msrp si olan işlemciyi 25000 TL ye sattığı için olabilir mi ? Kendi arkadaşım 9800x3d yi 17000 TL ye getirdi yurtdışından.