Neler Yeni

Yardım Msi mag100 r kontrolcü arızası sebebiyle kontrolcü önerisi

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
Merhabalar kasamı açtığımda ön taraftaki rgb ışıklar yanmadı fan dönüyor ama rgb çalışmıyor tüm bağlantıları kontrol ettim ilk açılışta kırmızı renkte sonra da beyaz renkte 2-3 saniyelik yanıp tekrar sönüyor. Büyük ihtimalle bir kontrolcü sorunu var zira internette yaptığım araştırmalarda da bu sorunu çokça yaşayan olduğunu ve kontrolcü değişerek çözdüklerini gördüm.
Anakartımın rgb desteği olmadığını da göz önünde bulundurarak bana rgb fanları kumanda ile kontrol edebileceğim bir fiyat performans kontrolcü önerebilir misiniz?

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Mesaj otomatik birleştirildi:

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanki fan kontrolcüm yani kasa ile gelen kontrolcü anakartın cha fan girişine bağlı ve oradan fan hızını ayarlayabiliyorum. bu kontrolcüyü cha fan a bağladığım takdirde anakart bios üzerinden rpm ayarlarını yapmaya devam edebilir miyim ? çünkü kontrolcünün fan hızı modları az imiş

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
şuanki fan kontrolcüm yani kasa ile gelen kontrolcü anakartın cha fan girişine bağlı ve oradan fan hızını ayarlayabiliyorum. bu kontrolcüyü cha fan a bağladığım takdirde anakart bios üzerinden rpm ayarlarını yapmaya devam edebilir miyim ? çünkü kontrolcünün fan hızı modları az imiş

o kadar bilgim yok hocam, mevcut kontrölcü adını vs aratip bulursanız aynısını alabilirsiniz belki.

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Can Yurtaçan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada a320m-k cha-fan girişinin pwm desteği var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri