Neler Yeni

900 TL Kablosuz mouse önerisi (beyaz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,213
İsim
a l p e r
claws nova air kullanıyorum. Çok fazla incelemesi yorumu vs. yoktu, bir kumar oynayıp aldım. 2 3 ay falan oldu sanırım. On numara mouse şu anda. 600TL dolaylarında almıştım. Bir de ben kablosuz mouse işinde pil değiştirme muhabbetine uyuzlanıyorum. Bunun hem kablolu hem kablosuz olması o yüzden ayrı bir memnun ediyor. İlk elime aldığımda "ulan dandik galiba bu mouse" diye hissetmiştim. Ama şuan gayet memnunum. Hiç pişman değilim, hiç de pişman etmeyecek gibi.
Link atsana bi kanka. Rgbsi kapanıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın dediği bu mu emin misin

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,303
İsim
Diyarhan
Temu üzerinden ekstra indirim ile. R1 X11 ve 159 Pro alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Şan Özşaho
Bende siyah aj159 pro var kapalı kutu, kablosuz ve şarj standlı, sensörüde PAW3395 ilgilenirsen sahibinden üzerinden satışta f/p ürün bende apex versiyonunu kullanıyorum memnunum.

holywatch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gürkan Aslan
claws nova air kullanıyorum. Çok fazla incelemesi yorumu vs. yoktu, bir kumar oynayıp aldım. 2 3 ay falan oldu sanırım. On numara mouse şu anda. 600TL dolaylarında almıştım. Bir de ben kablosuz mouse işinde pil değiştirme muhabbetine uyuzlanıyorum. Bunun hem kablolu hem kablosuz olması o yüzden ayrı bir memnun ediyor. İlk elime aldığımda "ulan dandik galiba bu mouse" diye hissetmiştim. Ama şuan gayet memnunum. Hiç pişman değilim, hiç de pişman etmeyecek gibi.
Hemen hemen aynı dönemde almışız hocam bende çok memnunum

Top Bottom