Devilll20
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,852
O bütçe ile fazla seçenek yok
Link atsana bi kanka. Rgbsi kapanıyor muclaws nova air kullanıyorum. Çok fazla incelemesi yorumu vs. yoktu, bir kumar oynayıp aldım. 2 3 ay falan oldu sanırım. On numara mouse şu anda. 600TL dolaylarında almıştım. Bir de ben kablosuz mouse işinde pil değiştirme muhabbetine uyuzlanıyorum. Bunun hem kablolu hem kablosuz olması o yüzden ayrı bir memnun ediyor. İlk elime aldığımda "ulan dandik galiba bu mouse" diye hissetmiştim. Ama şuan gayet memnunum. Hiç pişman değilim, hiç de pişman etmeyecek gibi.
Arkadaşın dediği bu mu emin misin
O bütçe ile fazla seçenek yok
Link atsana bi kanka. Rgbsi kapanıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşın dediği bu mu emin misin
Hemen hemen aynı dönemde almışız hocam bende çok memnunumclaws nova air kullanıyorum. Çok fazla incelemesi yorumu vs. yoktu, bir kumar oynayıp aldım. 2 3 ay falan oldu sanırım. On numara mouse şu anda. 600TL dolaylarında almıştım. Bir de ben kablosuz mouse işinde pil değiştirme muhabbetine uyuzlanıyorum. Bunun hem kablolu hem kablosuz olması o yüzden ayrı bir memnun ediyor. İlk elime aldığımda "ulan dandik galiba bu mouse" diye hissetmiştim. Ama şuan gayet memnunum. Hiç pişman değilim, hiç de pişman etmeyecek gibi.