1000TL Mouse Önerisi

Tutuş şeklinize uymazsa iade yi unutun emin olarak alın.

a geçen bozulan arkadaş bu işte iade etmiş yeni göndermişler oda bozuk sonra tekrar göndermiş bu sefer kabul etmemişler hocam ne yaptınız thh ye başvurdunuzmu

a geçen bozulan arkadaş bu işte iade etmiş yeni göndermişler oda bozuk sonra tekrar göndermiş bu sefer kabul etmemişler hocam ne yaptınız thh ye başvurdunuzmu
wraith e mail attım henüz dönmediler en son thh başvuracağım

wraith e mail attım henüz dönmediler en son thh başvuracağım
dönmezler diye düşünüyorum 10 15 gün kadar bekleyin cevap yoksa takmıyorlardır zaten thhye başvurursun

dönmezler diye düşünüyorum 10 15 gün kadar bekleyin cevap yoksa takmıyorlardır zaten thhye başvurursun
THH de şöyle bir sıkıntı var bilirkişi tutuluyormuş eğer kaybedersem bilirkişi ücretleri yüksek. Attığım konularda sorun ile alakalı bir youtube videosu var benim sorunum o ve sürekli olan bir durum değil zaman zaman oluyor ne zaman olacağı da belli olmuyor

1kya alınabilecek uzun süreli kullanım için mouse var mı , kablosuz olursa iyi olur belki 1100-1200 civarı da çıkabilirim

Arada 500tl var

öyle yapacağım zaten 1kya zor çıktım
Bu arada kendi sitelerinde sadece havale var bilginiz olsun. Trendyol fiyatları biraz yüksek. Ben bu ürünü 2 defa aldım 1 tanesi arızalı çıktı diğerini ihtiyacım kalmadığı için iade ettim. Sağ olsun firma sahibi arkadaş yardımcı oldu

maks 1200 diyor görmüyormusun
Post automatically merged:

Bulaşmayın hocam şunlara uygun olsa bile. Fevell falan alın
yokya ben kullandım 3 modelinide bir sıkıntı çıkmadı
Post automatically merged:

THH de şöyle bir sıkıntı var bilirkişi tutuluyormuş eğer kaybedersem bilirkişi ücretleri yüksek. Attığım konularda sorun ile alakalı bir youtube videosu var benim sorunum o ve sürekli olan bir durum değil zaman zaman oluyor ne zaman olacağı da belli olmuyor
ne kadar oluyor ki

Geri