t1nerx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
a geçen bozulan arkadaş bu işte iade etmiş yeni göndermişler oda bozuk sonra tekrar göndermiş bu sefer kabul etmemişler hocam ne yaptınız thh ye başvurdunuzmuTutuş şeklinize uymazsa iade yi unutun emin olarak alın.
Merhaba,
1 ay içinde 2 tane Razer farem bozulduğu için yeni bir mouse almaya karar vermiştim. Buradaki arkadaşların tavsiyesiyle pazar günü Wraith üzerinden Leviathan V4 aldım.
Salı günü geldi, cumartesi günü bozuldu.
Kullanıcı deneyimlerinden dolayı Wraith'in satış sonrasından çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi.
Farenin scroll u bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, 2 adet video ekledim. Sürekli olmadığı için sorun çıkarabilirler gibime geliyor.
Şu an ne yapmam lazım? Zorluk çıkaracaklar mıdır?
Mouse almadan önce açtığım konu...
- Luci_
- Cevaplar: 52
- Forum: Mouse / Mousepad
Merhaba,
Wraith üzerinden RAWM Leviathan V4 mouse satın aldım. Ancak ürünün 5. gününde scroll arızası oluştu. Bunun üzerine ürünü servise gönderdim ve servis süreci yaklaşık 17 gün sürdü. Bu süreç sonunda ürünün yenisiyle değiştirilmesini talep ettim ve yeni bir ürün gönderildi. Fakat gelen ikinci üründe de farklı bir scroll problemi vardı. Bu ürünü de tekrar servise gönderdim ve bu inceleme süreci yaklaşık 20 gün sürdü. Wraith, ikinci üründeki arızayı kabul etmedi.
Tüm bu süreçler ve aradaki bekleme süreleriyle birlikte neredeyse 50 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Bu süre zarfında ürünü...
- Luci_
- Cevaplar: 42
- Forum: Mouse / Mousepad