M.Barisk 80+ Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 416 Dahası Reaksiyon skoru 119 İsim Barış 22 Aralık 2024 #14 Cloud 3 wireless öneririm kullanıyorum çok rahat ve ses kalitesi mükemmel
Matt Murdock 80+ Gold Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 6,633 Dahası Reaksiyon skoru 4,587 İsim Oğuz Salı, 19:42 #15 Palo DAYI 👑 yazmış: beyaz ve sıayah renk arasındakı fıyat farkı mukkemmel cidden Devamı için tıklayın... Stok yüzünden büyük ihtimal. Pckolik'de vardı beyaz rengi aynı fiyata ama bitmiş galiba.
Palo DAYI 👑 yazmış: beyaz ve sıayah renk arasındakı fıyat farkı mukkemmel cidden Devamı için tıklayın... Stok yüzünden büyük ihtimal. Pckolik'de vardı beyaz rengi aynı fiyata ama bitmiş galiba.
LiveStriker 80+ Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 328 Dahası Reaksiyon skoru 136 İsim . Salı, 22:07 #16 ben arctis 7x+ kullanıyorum, memnunum.
Gods0nd 80+ Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Egemen Erdemli Çarşamba, 18:29 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Asus rog pelta'yı satın aldım. İlk izlenimim güzel. Bunun en büyük sebebi Razer'da olduğu gibi bir yazılım problemi yaşamıyor oluşum. Şuan için sadece bunları söyleyebiliyorum. Yakında deneyimlerimi sizlerle de paylaşmayı planlıyorum.
Asus rog pelta'yı satın aldım. İlk izlenimim güzel. Bunun en büyük sebebi Razer'da olduğu gibi bir yazılım problemi yaşamıyor oluşum. Şuan için sadece bunları söyleyebiliyorum. Yakında deneyimlerimi sizlerle de paylaşmayı planlıyorum.