Neler Yeni

8000TL Klavye Önerisi

snoplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Bilgin
Bütçe
8000
8000TL civarında yeni bir klavye arayışındayım.

- Ses ve medya kontrollerinin olacağı bir klavye yeterli, ekran, knob vb. şeyler mecburi değil.
- 75% TKL formatında bir klavye arıyorum.
- Çoğunluk olarak yazılım için kullanılacak ama tabii ki de oyun da ara sıra oynayacağım.
- İngilizce olmalı.
- Wireless olmalı.

Daha önceden Azoth kullandığım için önerilerinizde Azoth'u dahil etmezseniz çok sevinirim.

İyi forumlar ☺️

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,166
İsim
yusuf ecer

- Ses ve medya kontrollerinin olacağı bir klavye yeterli, ekran, knob vb. şeyler mecburi değil.
- Çoğunluk olarak yazılım için kullanılacak ama tabii ki de oyun da ara sıra oynayacağım.
- İngilizce olmalı.
- Wireless olmalı.

Daha önceden Azoth kullandığım için önerilerinizde Azoth'u dahil etmezseniz çok sevinirim.

İyi forumlar ☺️
Trde bu bütçede klavye yok sana ekstra bi şey sunabilecek. Çok kısır ürün skalası.
En mantıklı tercih bu olur bunu da kendi sitesinden almanı öneririm wraith 2k daha pahalıya satıyor.

snoplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trde bu bütçede klavye yok sana ekstra bi şey sunabilecek. Çok kısır ürün skalası.
En mantıklı tercih bu olur bunu da kendi sitesinden almanı öneririm wraith 2k daha pahalıya satıyor.
Yurtdışı alışveriş limitleri sebebiyle maalesef kendi sitesinden alamıyorum. Bu modeli ve Akko Mod007HE PC Joy Of Life klavyelerini inceliyorum bir kaç gündür.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Baran Kut
Yurtdışı alışveriş limitleri sebebiyle maalesef kendi sitesinden alamıyorum. Bu modeli ve Akko Mod007HE PC Joy Of Life klavyelerini inceliyorum bir kaç gündür.
Ben de aynı modeli inceliyordum. Azoth'tan ben de yazılım sorunlarından dolayı vazgeçtim gibi. Manyetik switchli,beyaz ve kablosuz klavye arıyorum.

snoplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Bilgin
Ben de aynı modeli inceliyordum. Azoth'tan ben de yazılım sorunlarından dolayı vazgeçtim gibi. Manyetik switchli,beyaz ve kablosuz klavye arıyorum.
Azoth'ta maalesef sorunlar devam ediyor. 2 seri olarak ve Gateron G Pro 2.0 Yellow Switch ile kullandım sorunları çözülmüyor maalesef.

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Taş

- İngilizce olmalı.
- Wireless olmalı.

İyi forumlar ☺️
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...an0bEkpkQTySrzeUHhWSWH7Hn4E8Dv-hoCWaYQAvD_BwE hocam ayrıştırmalı klavye

unal33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ılkay unal

- İngilizce olmalı.
- Wireless olmalı.

İyi forumlar ☺️

snoplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Bilgin

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,166
İsim
yusuf ecer
Kendi sitesinden vergi çıkmıyor ekstra. Sepette ne ödediyseniz o. 300usd sipariş bile getirdim 150euro zamanında.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,166
İsim
yusuf ecer
Şu anki güncel 27$ sınırı gümrükte sorun olmuyor mu?
Bana kargolar hep arasla geldi monsgeek sitesinden. Hiçbirinde vergi çıkmadı. Sepette ne ödediysem oydu.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Baran Kut
Bana kargolar hep arasla geldi monsgeek sitesinden. Hiçbirinde vergi çıkmadı. Sepette ne ödediysem oydu.
YunExpress'le mi geliyor peki? Hangi yurtdışı firması ile kargoluyorlar?

Top Bottom